EXCLUSIV: KIA va avea un nou distribuitor în Moldova!

KIA urmează să fie reprezentată în țara noastră de către un nou distribuitor. Anunțul urmează să fie făcut oficial foarte curând în cadrul evenimentului de prezentare a noului showroom, care va avea loc în data de 23 martie 2017.

Marca KIA se va putea ridica din nou în topurile de vânzări din țara noastră, după ce compania AutoFrame-FM SRL, care mai deține în paralel drepturile pentru mărci ca Chevrolet și Opel în Moldova, a devenit noul distribuitor oficial KIA în țara noastră.

Astfel, AutoFrame-FM SRL va fi și singura companie ce va reprezenta oficial KIA în Moldova. Noul showroom va fi inaugurat pe strada Socoleni 18 din capitală.

“Suntem foarte bucuroși că clienții KIA vor beneficia de o atitudine corectă și servicii din calitate în Moldova. În data de 23 martie 2017 noi vom anunța nu doar noul showroom, dar și service centrul care se afla la aceeași adresă. Primele exemplare le vom primi începând cu săptămâna următoare, astfel clienții deja în câteva zile vor avea ocazia să cunoască gama de modele KIA”, a declarat pentru AutoBlog.MD, directorul general AutoFrame-FM SRL, domnul Veaceslav Mazurov.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/