Faimosul Ken Block a decedat în urma unui accident tragic

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Faimosul şi experimentatul pilot de curse şi cascador american, Kenneth Paul Block, a decedat luni, 2 ianuarie. Cauza morții a fost un accident cu un snowmobil. Incidentul a avut loc în apropiere de Woodland, statul Utah. Moartea lui Block a fost confirmată de echipa sa din proiectul Hoonigan.

Potrivit poliției locale, Block a murit în jurul orei 14:00, ora locală. Sportivul a decedat din cauza faptului că s-a răsturnat pe o pantă abruptă, iar snowmobilul a căzut peste el. Oamenii legii au remarcat că el se plimba cu vehiculul împreună cu un grup de oameni, dar era singur în timpul producerii nenorocirii. Moartea sa a fost constatată pe loc.

Block este membru fondator al DC Shoes, o companie de îmbrăcăminte și încălțăminte. Brandul a apărut în 1994. Mai târziu, Ken a devenit interesat de motorsport și a concurat în raliuri și rallycross. El este cel mai bine cunoscut pentru seria sa de videoclipuri cu cascadorii – Gymkhana.

Timp de 10 ani, Block a fost reprezentant al companiei Ford, împreună cu care a creat mai multe mașini foarte celebre şi unice în felul său. Iar mai nou, din septembrie 2021, devenise un ambasador al mărcii Audi, reuşind până la sfârșitul lui 2022 să lanseze un videoclip cu cascadorii în stil Gymkhana, în care a condus un spectaculos Audi S1 ​​complet electric.

Ken Block avea 55 de ani şi era căsătorit. A lăsat în urmă soţia şi trei copii (două fete şi un băiat). Cea mai mare fată, Lia Block, este implicată de mică în motorsport şi se pare că îi va călca pe urme, astfel că vom mai auzi despre numele Block!

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/