(video) Felicitări cu Ziua Automobilistului! Mesajul autorităților şi al echipei AutoBlog.MD

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Cu prilejul sărbătorii profesionale Ziua Automobilistului și Drumarului, constituită prin Hotărârea de Guvern nr. 1112 din 07.11.2000, marcată tradițional, în ultima duminică a lunii octombrie, tuturor utilizatorilor de drumuri şi celor care le construiesc li se adresează şi le adresăm şi noi sincere felicitări!

Mesajul directorului întreprinderii care administrează drumurile moldoveneşti:

„Felicitări tuturor celor, care își dedică activitatea întregului domeniu al infrastructurii drumurilor și ramurii transportului rutier. Î.S. „Administrația de Stat a Drumurilor”, contribuie prin activitățile sale la îmbunătățirea infrastructurii rutiere și asigură întreținerea, reparația, reabilitarea, dezvoltarea, modernizarea și administrarea drumurilor publice naționale, precum și a altor elemente de infrastructură rutieră definite conform legii, în scopul asigurării traficului rutier în condiții de siguranță, de fluență și continuitate.

Totodată, menționez și apreciez faptul, știind că am alături, pe de o parte specialiști buni în administrație, iar pe de altă parte drumari recunoscuți pentru profesionalism și seriozitate, entități conexe și oameni care doresc să ne fie alături în această dificilă misiune. Proiectele de reabilitare, finalizate sau în curs, sunt suportul de la care plecăm spre realizarea acestor obiective importante.

Avem acumulată experiență, avem alături de noi colaboratori care ne sprijină foarte mult, avem conducerea Guvernului RM și a Ministerului Infrastructurii și Dezvoltării Regionale care ne oferă susținere și condiții de a îndeplini proiectele de infrastructură rutieră, care să alinieze Republica Moldova la standardele europene. Realizarea cu succes a tuturor obiectivelor puse în fața ASD nu ar fi posibilă fără cooperarea și încrederea acordată de partenerii noștri de dezvoltare, îndeosebi Banca Mondială, BEI, BERD, Consiliul Europei, care contribuie la dezvoltarea infrastructurii din țara noastră.

Nu în ultimul rând aș vrea să menționez meritul deosebit al colectivului ASD, specialiști de înaltă calificare, fiecare contribuind la dezvoltarea ramurii infrastructurii rutiere. Și mă bucur să văd că eforturile noastre sunt confirmate și de rezultate. Acest lucru ne determină să continuăm cu și mai mare entuziasm și ambiție proiectele demarate.

Sincere felicitări cu ocazia sărbătorii profesionale Ziua Automobilistului și Drumarului. Vă doresc sănătate, perseverență, optimism și noi realizări remarcabile în a atinge nivelul de satisfacție pentru cele două obiective distincte: Siguranță și Confort!”

Sergiu Bejan, directorul general ASD

Cu un mesaj de felicitare a venit și ministrul Infrastructurii Andrei Spînu:

Mesajul echipei AutoBlog.MD:

„În primul rând dorim să vă mulțumim pentru că ne urmăriți. Acest lucru este deosebit de important pentru noi și facem tot posibilul să fim o bună sursă de informare pentru cei care vor să fie la curent cu noutățile lumii auto, pe care vi le aducem pe tavă în cel mai înțeles și comod format, dar și despre tot ce mișcă sau se întâmplă pe drumuri, inclusiv cele din Republica Moldova.

În ţara noastră au loc zilnic accidente rutiere. Nu dispunem de timp suficient pentru a relata despre toate, însă credeţi-ne că uneori au loc zeci şi asta doar în Chişinău. Din fericire majoritatea sunt uşoare, uneori chiar banale, însă se soldează totuși cu pagube materiale şi posibil careva traumatisme. Şi totul din cauza neatenției!

Reieşind din cele spuse, dorim tuturor participanților la trafic, în primul rând, atenţie! Iar pentru o şi mai bună atenţie este necesar de respectat prevederile RCR, care nu au fost alcătuite şi scrise degeaba. Doar dacă vom respecta (sau măcar vom depune un efort minim) regulile, fiecare dintre noi, vom contribui cu siguranţă la reducerea accidentelor, dar şi a cifrelor din statistici, căci şi aşa ne împuținăm ca popor.

Avem oportunitatea să vă mai dorim cu această ocazie multă sănătate, răbdare pentru a fi îngăduitori în unele situații care se pot întâmpla din greşeală sau veni din partea unor şoferi începători, drumuri bune şi cât mai puţine cheltuieli din cauza lor.🙂

Să ne auzim de bine!”

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/