(foto) Summitul ONU privind clima, păzit de poliție inclusiv cu motociclete electrice Harley-Davidson

0

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Ordinea la Summitul Mondial pentru Climă (COP26), care s-a deschis pe 31 octombrie la Glasgow, Scoția, este supravegheată inclusiv cu motociclete electrice marca Harley-Davidson!

Un lot a fost modificat special pentru necesităţile poliţiei, fiind utilizate atât receptoare radio, cât şi livrele sau corpuri luminoase specifice.

Echipa tehnică a sediului european al Harley-Davidson a lucrat cu reprezentanțele scoțiene din Edinburgh și Glasgow pentru a adapta motocicletele electrice. Pe 22 octombrie, șase unităţi au fost predate pentru uz oficial.

În următoarele câteva săptămâni, agenții de aplicare a legii pe motociclete silenţioase şi fără emisii vor însoți oaspeții VIP ai summitului, vor răspunde la apelurile de urgență și vor asigura siguranța evenimentului.

Amintim că motocicleta LiveWire are o greutate de 250 kg. Un motor electric de 105 CP o poate propulsa până la 100 km/h în 3.0 secunde. Dispune şi de o baterie de 15.5 kW ce îi oferă o autonomie de până la 250 de km şi suportă încărcare rapidă timp de o oră. Preţul de start îi este de 30.000 de dolari, iar livrările au început încă din 2019.

Conferința ONU în cauză este principalul eveniment de pe agenda globală privind schimbările climatice. Anul acesta este la a 26-a ediţie, numită drept „ultima șansă pentru umanitate de a depăși criza de mediu viitoare și de a preveni încălzirea globală”.

Programul principal al evenimentului de două săptămâni este programat în perioada 1-2 noiembrie. La summit participă lideri mondiali și eco-activiști cunoscuți.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata