Elon Musk este noul şef pe tweet-uri şi “a eliberat pasărea albastră”

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Elon Musk şi-a cumpărat totuşi compania Twitter Inc, cu o zi înainte de termenul stabilit de instanță pentru a încheia contractul de 44 de miliarde de dolari, pentru a evita neplăceri din cauza unei răzgândiri anterioare.

În descrierea profilului său, folosit de ani de zile pentru a comunica cu lumea, s-a numit noul şef pe tweet-uri, iar în această dimineaţă a făcut o postare în care a scris că “a eliberat pasărea albastră”.

Cu câteva ore mai devreme, Elon Musk a venit şi cu un mesaj la adresa agenţilor de publicitate:

„Vreau să mă adresez personal pentru a-mi împărtăși motivația de a achiziționa Twitter. Au existat multe speculații despre motivul pentru care am cumpărat Twitter și despre ce cred despre publicitate. Majoritatea au fost greșite.

Motivul pentru care am achiziționat Twitter este pentru că este important pentru viitorul civilizației să existe un town square digital comun, unde o gamă largă de credințe pot fi dezbătute într-un mod sănătos, fără a recurge la violență. În prezent, există un mare pericol ca rețelele de socializare să se despartă în camere de ecou de extremă dreaptă și extremă stângă, care generează mai multă ură și divizează societatea noastră.

În căutarea neîncetată a clicurilor, o mare parte din mass-media tradițională a alimentat și s-a ocupat de acele extreme polarizate, deoarece ei cred că acesta este ceea ce aduce bani, dar, făcând acest lucru, se pierde oportunitatea de dialog.

De aceea am cumpărat Twitter. Nu am făcut-o pentru că ar fi ușor. Nu am făcut-o pentru a câștiga mai mulți bani. Am făcut-o pentru a încerca să ajut omenirea, pe care o iubesc. Și o fac cu umilință, recunoscând că eșecul în urmărirea acestui obiectiv, în ciuda eforturilor noastre, este o posibilitate foarte reală.

Acestea fiind spuse, Twitter, evident, nu poate deveni un iad pentru toți, în care orice poate fi spus fără consecințe! Pe lângă aderarea la legile pământului, platforma noastră trebuie să fie caldă și primitoare pentru toți, unde vă puteți alege experiența dorită în funcție de preferințe, la fel cum puteți alege, de exemplu, să vedeți filme sau să jucați jocuri video, de la toate vârstele până la maturitate.

De asemenea, cred foarte mult că publicitatea, atunci când este făcută corect, vă poate încânta, distra și informa; vă poate arăta un serviciu, produs sau un tratament medical despre care nu știați niciodată că există, dar este potrivit pentru dvs. Pentru ca acest lucru să fie adevărat, este esențial să le arătați utilizatorilor Twitter reclame cât mai relevante pentru nevoile lor. Anunțurile cu relevanță scăzută sunt spam, dar anunțurile extrem de relevante sunt de fapt un bun content!

În esență, Twitter aspiră să fie cea mai respectată platformă de publicitate din lume, care vă întărește brandul și vă crește întreprinderea. Tuturor celor care au colaborat cu noi, le mulțumesc. Haideți să construim împreună ceva extraordinar.”

Amintim că Musk a fost de acord în aprilie să cumpere Twitter pentru 44 de miliarde de dolari, dar, după câteva săptămâni, a spus că numărul de conturi false a fost mult mai mare decât estimarea Twitter de sub 5% dintre utilizatori și că renunță la idee. 

Twitter a amenințat că-l dă în judecată şi asta l-a pus pe gânduri, motiv pentru care la începutul lunii octombrie miliardarul a revenit cu oferta sa inițială.

Cmentariile sunt închise

https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/ https://surat.sumbawakab.go.id/upload/