Ferrari a închis cărţile de comandă pentru noul Purosangue! Motivul e evident

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

S-a întâmplat după cum s-a vehiculat anterior! Ferrari a fost nevoită să închidă recepția comenzilor pentru noul Purosangue la doar două luni și jumătate după premieră și chiar înainte de începerea efectivă a vânzărilor!

Colegii de la Drive au aflat că coada pentru acest model s-a întins deja pe doi ani, însă reprezentanții Ferrari au refuzat să confirme câte comenzi au înregistrate!

Ferrari a spus din timp că acest crossover sport nu va reprezenta mai mult de 20% din vânzări. Compania nu va urmări noi recorduri de producţie/vânzări, păstrând în mod fundamental exclusivitatea modelelor pe care le produce.

Dacă pornim de la rezultatul vânzărilor de anul trecut (11.155 de mașini), atunci doar aproximativ 2.200 de unităţi se vor asambla timp de un an. Prioritate vor avea clienții existenți, iar cei noi vor trebui să aştepte, mult, ori să le plătească speculanților sume fabuloase.

„Nu este un secret că am încetat să mai luăm comenzi. Am avut un astfel de interes fără a livra o singură mașină. Am luat o decizie pe care am considerat-o în concordanță cu poziționarea Ferrari și a modelului.”

Enrico Galliera, directorul comercial și de marketing al Ferrari

Amintim că prețul de start al modelului Purosangue este de 390.000 de euro, fără taxe şi opţiuni. În Australia costă 728.000 de dolari locali plus taxele de drum (473.000 de euro) – aproape de două ori cât un Lamborghini Urus!

Cmentariile sunt închise

slot gacor https://dapurberita.tubaba.go.id/kontak/