Formula 1 a reziliat contractul cu promotorul Marelui Premiu al Rusiei

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Organizatorii Campionatului Mondial de Formula 1 au făcut astăzi un anunţ pe cât de simplu, pe atât de clar – au reziliat definitiv contractul cu promotorul Marelui Premiu al Rusiei, după invazia armatei ruse în Ucraina!

Marele Premiu al Rusiei, care era programat pentru acest sezon în luna septembrie, a fost anulat săptămâna trecută după declanșarea invaziei din Ucraina. Acesta trebuia să fie ultimul organizat la Soci înainte de a-şi schimba locaţia din 2023 pe un circuit din Sankt Petersburg.

Anunţul făcut astăzi înseamnă că Formula 1 nu va mai călca niciodată pe pământ rusesc!

FOTO: correlsense.com

Tot astăzi s-a dezvăluit faptul că Max Vestappen şi-a prelungit contractul cu Red Bull Racing cu cinci ani, până la sfârşitul lui 2028! De fapt, pilotul olandez chiar a spus că îşi doreşte asta, imediat după ce a trecut linia de finiş din Abu Dhabi şi a devenit campion. Contractul său actual urma să expire la sfârşitul lui 2023.

Max Verstappen acceptase de miercuri să-şi prelungească înțelegerea cu echipa austriacă, pentru suma record de 40 de milioane de lire sterline (aproximativ 48 de milioane de euro) pe an, conform anunţului făcut de cotidianul britanic Daily Mail, însă Red Bull nu a confirmat informaţia.

Vezi şi:

Cmentariile sunt închise

https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/ https://surat.sumbawakab.go.id/upload/