in , ,

(video) Comportament inadecvat a unui șofer din Chișinău filmat pe camera video

De cele mai multe ori când conducem într-o zi de duminică prin Chișinău obișnuim chiar să ne relaxăm la volanul mașinii din cauza traficului redus și a unei dispoziții mai bune.

Însă iată că această dispoziție poate fi stricată în orice moment de unii șoferi fără lipsă de cultură și șapte ani de acasă.

FOTO: philmayers.com
FOTO: philmayers.com

Cazul i s-a întâmplat chiar editorului-șef AutoBlog.MD, Constantin Mihalachi, care în după amiaza zilei de ieri mergea liniștit spre casă pe strada Vasile Lupu din sectorul Buiucani. Coborând în pantă, colegul nostru a văzut pe banda din stânga un Ford Mondeo cu numărul de înmatriculare C SA 303 care circula ceva mai încetinit dând impresia că va întoarce la stânga pe strada Coca.

În următorul moment când aproape că s-a aliniat paralel cu acel Ford Mondeo și văzând că cel aflat la volanul mașinii discuta la telefonul mobil, colegul nostru a fost foarte atent din cauza faptului că din start a intuit că nu a fost văzut de către celălalt participant la trafic în oglinzile retrovizoare.

Zis și făcut, în secunda următoare Ford-ul a intrat brusc pe banda din dreapta foarte aproape de a crea un accident rutier, moment în care șoferul a fost claxonat.

Vezi şi: (video) Evită-i pe cei care fac asta şi nu o face singur. Şase exemple de condus periculos

Speriat pentru că nu se aștepta ca cineva să fie pe acea bandă și scăpând telefonul de la ureche, șoferul Ford-ului l-a ajuns pe colegul nostru din urmă la următorul semafor, a venit la fereastra acestuia și i-a aruncat zeci de înjurături, ca după asta să-i treacă în față și să încerce să creeze câteva accidente rutiere prin apăsarea bruscă a frânei și blocarea benzii de fiecare dată când vedea că colegul nostru încerca să îl depășească.

Din păcate, în lipsa unei camere de bord, pe video au fost surprinse doar imaginile după situația de la semafor. Redacția AutoBlog.MD a sesizat INP-ul pe marginea acestui caz și va veni cu o știre aparte în care vă vom comunica decizia autorităților.

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video pe pagina noastră de Facebook, pe blog la secţiunea Contact sau la adresa [email protected].

What do you think?