(video) Comportament inadecvat a unui șofer din Chișinău filmat pe camera video

0

De cele mai multe ori când conducem într-o zi de duminică prin Chișinău obișnuim chiar să ne relaxăm la volanul mașinii din cauza traficului redus și a unei dispoziții mai bune.

Însă iată că această dispoziție poate fi stricată în orice moment de unii șoferi fără lipsă de cultură și șapte ani de acasă.

FOTO: philmayers.com
FOTO: philmayers.com

Cazul i s-a întâmplat chiar editorului-șef AutoBlog.MD, Constantin Mihalachi, care în după amiaza zilei de ieri mergea liniștit spre casă pe strada Vasile Lupu din sectorul Buiucani. Coborând în pantă, colegul nostru a văzut pe banda din stânga un Ford Mondeo cu numărul de înmatriculare C SA 303 care circula ceva mai încetinit dând impresia că va întoarce la stânga pe strada Coca.

În următorul moment când aproape că s-a aliniat paralel cu acel Ford Mondeo și văzând că cel aflat la volanul mașinii discuta la telefonul mobil, colegul nostru a fost foarte atent din cauza faptului că din start a intuit că nu a fost văzut de către celălalt participant la trafic în oglinzile retrovizoare.

Zis și făcut, în secunda următoare Ford-ul a intrat brusc pe banda din dreapta foarte aproape de a crea un accident rutier, moment în care șoferul a fost claxonat.

Vezi şi: (video) Evită-i pe cei care fac asta şi nu o face singur. Şase exemple de condus periculos

Speriat pentru că nu se aștepta ca cineva să fie pe acea bandă și scăpând telefonul de la ureche, șoferul Ford-ului l-a ajuns pe colegul nostru din urmă la următorul semafor, a venit la fereastra acestuia și i-a aruncat zeci de înjurături, ca după asta să-i treacă în față și să încerce să creeze câteva accidente rutiere prin apăsarea bruscă a frânei și blocarea benzii de fiecare dată când vedea că colegul nostru încerca să îl depășească.

Din păcate, în lipsa unei camere de bord, pe video au fost surprinse doar imaginile după situația de la semafor. Redacția AutoBlog.MD a sesizat INP-ul pe marginea acestui caz și va veni cu o știre aparte în care vă vom comunica decizia autorităților.

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video pe pagina noastră de Facebook, pe blog la secţiunea Contact sau la adresa contact@autoblog.md.

0 comentarii
 1. Buzu Vasile spune

  eu personal vad doar ca redactorul sef la autoblog se deplaseaza neregulamentar,
  incercind sa depaseasca un autovehicul pe contrasens fara a se asigura ca este posibil aceasta manevra si creeaza situatie de accident iar soferul ford-ului doar se oprea si ocolea obstacole pe drum.Redactorul sef, mai tine si telefonul in mina atunci cind conduce si nu este atent la drum. Plus la toate folosindu-se de atributiile sale de serviciu mai si denegreaza imaginea proprietarului ford fara a avea dovezi clare la mina. Concluzie:Redactorul sef i se aplica o amenda de 1000 lei + 6 puncte de penalizare + despagubiri morale proprietarului ford + interdictia de a ocupa asa functie minim 5 ani

  1. Sergiu spune

   Bravo Vasile, ai perfecta dreptate! Eu la fel pot argumenta ca redactorul mergea neregulamentar, insa incalcarile dlui nu le publika. Din motivul ca este din domeniu isi doreste probabil sa promoveze blogul personal

   1. ion spune

    ce povesti irelevante ati scris, ce derbedei mai sunteti 😀

 2. ion spune

  Ce pidar pe Ford, gandon, probabil e complexat si suparat pe viata, mi-e a bora de la asa debili.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata