A fost prezentată maşina a cărui motor are o durată de viaţă evaluată la 200 de ani

Fondatorul companiei Koenigsegg, Christian von Koenigsegg, a evaluat durata de viaţă a unui nou propulsor V8 construit de marca suedeză, care va fi instalat pe maşinile sport a mărcii Spyker, la nu mai puţin de 200 de ani.

Declaraţia ambiţioasă a fost făcută într-un interviu pentru Road and Track la Salonul Auto de la Geneva.

Potrivit lui Koenigsegg, aceste propulsoare pot suporta şi 1.500 de CP, însă în modelele Spyker puterea va fi limitată la 600 de cai. În acelaşi timp, aceste motoare, în comparaţie cu cele mult mai puternice, au un bloc al cilindrilor comun, un arbore cotit, biele şi arbori cu came, însă au un raport de compresie şi un sistem de injecţie a combustibilului diferit.

După cum a mai adăugat şeful Koenigsegg, astfel de motoare sunt practic “indestructibile”.

TOATE PREMIERELE ŞI REPORTAJELE DE LA SALONUL AUTO DE LA GENEVA

La rândul său, şeful Spyker Victor Muller a menţionat că o înlocuire a motoarelor furnizate de Audi, folosite până acum pe modelele mărcii, a fost căutată printre cinci companii. Acesta a dorit o unitate de propulsie anume natural aspirată, pentru că nu i-a plăcut niciodată sunetul generat de compresorul mecanic. Drept rezultat concursul a fost câştigat de Koenigsegg.

Amintim că primul model Spyker care a fost dotat cu un nou motor de la Koenigsegg se numeşte C8 Preliator Spyder şi a fost prezentat la Salonul Auto de la Geneva. Această decapotabilă poate accelera până la 100 de km/h în 3.6 secunde.

Vezi mai multe detalii despre model: (video) GENEVA 2017: Premieră – prima maşină străină care foloseşte motor de la Koenigsegg

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/