(foto) Accident ca în crash testele Euro NCAP în Tiraspol. O tânără pasageră se află în comă

0

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Un accident grav cu implicarea mai multor tineri s-a produs în noaptea de 2 noiembrie într-o intersecţie din oraşul Tiraspol. Şoferiţa care manipula un Jeep i-a pierdut control şi a intrat lateral cu partea dreaptă într-un pilon gros din beton armat de la marginea drumului.

Pasagerii au fost transportați cu ambulanța la spital. Un tânăr de 22 de ani s-a ales cu o fractură a tibiei. După ce a primit asistență medicală, a refuzat internarea și i s-a permis să meargă acasă pentru tratament ambulatoriu. Iar o tânără de 23 de ani a suferit răni grave la cap și fracturi. Ea a fost internată la terapie intensivă şi până la această oră se află în comă.

Șoferiţa în vârstă de 25 de ani a scăpat teafără şi nevătămată. În urma probelor biologice prelevate s-a descoperit alcool în sânge. De asemenea, s-a aflat că a fost şi anterior trasă la răspundere pentru conducerea în stare de ebrietate. Cel mai probabil că acum se va alege cu un dosar penal.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

https://abangsongan.desa.id/https://abuan.desa.id/https://banua.desa.id/https://baturselatan.desa.id/https://baturtengah.desa.id/https://baturutara.desa.id/https://bayunggede.desa.id/https://belandingan.desa.id/https://belanga.desa.id/https://belantih.desa.id/https://buahan.desa.id/https://bunutin-kintamani.desa.id/https://catur.desa.id/https://daup.desa.id/https://dausa.desa.id/https://demulih.desa.id/https://gunungbau.desa.id/https://katung.desa.id/https://kedisan.desa.id/https://kintamani.desa.id/https://lembean.desa.id/https://manikliyu.desa.id/https://pengejaran-kintamani.desa.id/https://pengiangan.desa.id/https://pinggan.desa.id/https://satra-kintamani.desa.id/https://sekaan.desa.id/https://sekardadi.desa.id/https://selulung.desa.id/https://siakin.desa.id/https://songana.desa.id/https://songanb.desa.id/https://subaya.desa.id/https://suter.desa.id/https://terunyan.desa.id/https://ulian.desa.id/https://undisan.desa.id/