(video) Accident cum rar se poate întâmpla! Trei maşini s-au ciocnit frontal într-o intersecție dintr-un sat din România

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Un Volkswagen în care se aflau mai multe persoane, printre care şi un copil, a fost spulberat, pe rând, de alte două maşini într-un cumplit accident în Mogoşeşti-Siret, judeţul Iaşi.

Teribilul accident s-a produs ieri în jurul orei 16:30, la intersecția drumului comunal DC 104 cu drumul judeţean DJ 208, momentul fiind surprins şi de o cameră de supraveghere.

Din imagini se poate observa cum o femeie, aflată la volanul unui autoturism marca Volkswagen de culoare neagră, nu s-a conformat indicatorului STOP de lângă intersecție şi intră pe drumul judeţean, moment în care este lovită pe rând de alte două mașini care circulau regulamentar.

Iniţial, Volkswagen-ul a fost lovit de autoturismul de culoare albastră, apoi este lovit, din nou, de al treilea autoturism. Impactul a fost atât de puternic încât maşina a fost grav avariată, iar toţi cei aflaţi în interior au fost răniţi.

O femeie de 54 de ani, pasageră în VW, a rămas încarcerată, fiind şi în stare de inconștiență. Din păcate, în urma manevrelor de resuscitare a murit.

„Astăzi, 17 noiembrie, în jurul orei 16:30 polițiștii rutieri au fost sesizați despre faptul că, pe drumul public, pe raza comunei Mogoșești-Siret a avut loc un accident rutier mortal. Din primele cercetări efectuate la fața locului a rezultat faptul că trei autoturisme au intrat în coliziune, unul dintre pasagerii dintr-un automobil decedând.

Cei trei conducători auto au fost testați alcoolscopic, rezultatele fiind negative. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.”

Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Iaşi

Medicii au acordat primul ajutor altor cinci victime, printre care şi un copil, toţi fiind transportați ulterior la spital.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/