(foto/video) Accident grav în Ghidighici. Un șofer beat a luat viața unei femei și a unui bebeluș

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Aseară, în jurul orei 22:35, Poliția a fost sesizată despre producerea unui grav accident rutier în comuna Ghidighici, soldat cu două persoane decedate.

La fața locului polițiștii au stabilit preliminar că un BMW, condus de un bărbat de 34 de ani care a pierdut controlul asupra volanului, s-a tamponat violent într-o Skoda condusă de un tânăr de 25 de ani.

În urma impactului, la fața locul accidentului rutier, din Skoda au decedat o mamă de 32 de ani si fetița sa de doar 7 luni, iar barbatul și celălalt copil de 4 ani au fost transportați la spital pentru îngrijiri medicale.

Fiind testat cu aparatul Drager s-a constatat că șoferul BMW-ului era în stare de ebrietate la volan! În mod indiscutabil acesta a fost reținut pentru 72 de ore.

Pe caz a fost inițiată o cauză penală pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise