(video) Noul Porsche 718 Cayman GT4 RS este mai rapid pe Nürburgring decât noul 911 Turbo S

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Pentru multă lume nu este un secret că modelul Porsche 718 Cayman GT4, pe care l-am testat şi noi de curând, se va alege cu un frate mai mare – 718 Cayman GT4 RS. Noul model de top al familiei 718 este bine pregătit pentru premiera sa mondială din noiembrie, reuşind să ne impresioneze cu un timp foarte bun de parcurgere a circuitului german Nürburgring.

Jörg Bergmeister, ambasadorul mărcii și pilotul de dezvoltare, a parcurs bucla de 20,832 km într-o mașină de producție ușor deghizată în 7 minute şi 9,300 secunde! Pe varianta scurtată a circuitului de 20,6 km, care a servit anterior ca reper, a reuşit să înregistreze 7:04.511 minute – fiind astfel cu 23,6 secunde mai rapid decât fratele său mai mic.

Pentru comparaţie, conform clasamentului format, timpul este mai bun decât al unor modele precum Mercedes-AMG GT R, Porsche 911 GT3 (991.2) şi chiar noul 911 Turbo S!

Pentru a proteja șoferul, mașina sport cu motor montat central a fost echipată cu un scaun de curse. Anvelopele au fost de tip Michelin Pilot Sport Cup 2 R, care vor fi disponibile de comandat opţional după premieră. Un notar a confirmat starea standard și greutatea mașinii.

„În timpul dezvoltării, am oferit lui 718 Cayman GT4 RS tot ceea ce caracterizează un RS autentic: construcție ușoară, mai multă forță de apăsare, mai multă putere și, desigur, un nivel și mai ridicat de reacție și feedback conform comenzilor șoferului. Timpul fantastic de tur pe Nordschleife este o dovadă impresionantă a cât de clar vizibile sunt aceste upgrade-uri în dinamica de conducere. Clienții noștri pot aștepta cu nerăbdare o mașină pentru purişti, care face ca o experiență de conducere palpitantă să fie o prioritate absolută.”

Andreas Preuninger, director GT Model Line

„718 Cayman GT4 RS este o mașină pentru condus fără compromisuri. Se simte la fel de agil ca un go-kart pe drumurile de munte, dar este impresionant de stabil și bine echilibrat pe pista de curse. Altfel, un astfel de timp de tur nici măcar nu ar fi posibil. GT4 RS este una dintre cele mai clare mașini pe care Porsche le-a dezvoltat vreodată. Și chiar trebuie să experimentezi zgomotul uluitor pe care îl face pentru tine.”

Jörg Bergmeister, pilot care a dedicat mai mult de 500 de ore lui 718 Cayman GT4 RS în timpul testului și tuning-ului, ca parte a dezvoltării mașinii

GALERIE FOTO:

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/