(foto) Accident grav în raionul Hîncești. O șoferiță de 19 ani și-a pierdut viața

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Polițiștii din Hîncești investighează circumstanțele producerii unui grav accident rutier în urma căruia o tânără a decedat. Accidentul s-a produs aseară între localitățile Pereni și Pașcani din raion.

Accident grav în raionul Hîncești
FOTO: hn24.net

Preliminar, polițiștii au stabilit că o tânără de 19 ani ar fi pierdut controlul unui Peugeot. Mașina s-a lovit puternic de un copac de la marginea drumului.

În urma impactului, șoferița a decedat pe loc. Pentru a extrage cadavrul a fost nevoie de intervenția pompierilor pentru descarcerare.

Pe marginea acestui accident a fost inițiat un proces penal pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.

Colegii de la Hîncești 24 TV scriu că accidentul a fost înregistrat prin apel telefonic la ora 19:15. USP Hîncești a ajuns la fața locului la 19:38. Lucrările de descarcerare s-au finisat la ora 20:06. Corpul extras a fost predat medicilor, însă aceștia nu au putut decât să constate decesul.

Vezi și: Cine este tânăra decedată în accidentul de pe traseul Pașcani-Pereni

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise