(video) Accident tragic în Sîngerei. Un Sandero a fost îndreptat într-un copac

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Un bărbat de 62 de ani și-a pierdut astăzi viața pe strada centrală din orașul Sîngerei. Acesta conducea o Dacia Sandero, când la un moment dat mașina a ieșit pe contrasens și s-a lovit într-un copac.

În urma impactului șoferul a avut nevoie de îngrijiri medicale, fiind solicitată o ambulanță. Dar în timp ce îi era acordat primul ajutor medical acesta a decedat. Nu știm dacă era originar din Sîngerei.

Poliția urmează să stabilească toate circumstanțele producerii accidentului, deși nu se exclude că direcția a fost pierdută în urma unei posibile probleme de sănătate.

VIDEO: pulsmedia.md

Spre sfârșit de ianuarie, la intrarea în Sîngerei a fost lovit mortal un pieton. Momentul a fost surprins de o cameră de supraveghere. Amintim că în rezultat a decedat un bărbat de 52 de ani, care traversase strada neregulamentar.

Imaginile confirmă acțiunile întreprinse de bărbat, dar mai arată și reacția conducătorului auto care probabil nu s-a așteptat la apariția sa pe carosabil, s-a speriat și ar fi crezut că pietonul va face pași înapoi decât înainte.

Cmentariile sunt închise