(foto/update) Accidentul grav de pe bulevardul Dacia! Cinci persoane au fost duse la spital

(update #3) Unul dintre automobilele implicate este al Armatei Naţionale!


(update #2) Ca urmare a documentării accidentului rutier, polițiștii au stabilit că automobilul Renault era condus de un șofer în vârstă de 24 de ani, iar cel de marcă Dacia de unul de 20 de ani. În urma impactului au avut de patimit cinci persoane: la spital au fost transportați conducatorul taximetrului și patru pasageri care se aflau în ambele mașini implicate în accident. Pe caz a fost inițiată o anchetă în vederea stabilirii tuturor circumstanțelor. În dependenţă de leziunile cu care s-au ales persoanele, șoferul care v-a fi găsit vinovat va fi atras la răspundere conform legislației în vigoare.


(update #1) Conform primelor informații oficiale, Poliția a fost sesizată la ora 8:23, precum că la intersecția bd. Dacia cu str. Băcioii Noi a avut loc un accident rutier. La fața locului imediat s-a deplasat un echipaj al secției documentare accidente rutiere al Direcției de Poliție al municipiului Chișinău, unde au stabilit că sunt implicate două unități de transport: un automobil de marcă Renault care aparține unei firme de taxi și un automobil marcă Dacia. Preliminar se știe că au avut de pătimit trei persoane care au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale. La moment polițiștii stabilesc toate circumstanțele, a declarat pentru AugoBlog.MD Natalia Stati, ofiţer de presă a Direcţiei Municipale a Poliţiei Capitalei.


Una dintre cele mai periculoase intersecții din preajma Chișinăului a mai făcut câteva victime. Este vorba de intersecția bulevardului Dacia cu strada Băcioii Noii acolo unde în trecut au avut loc o sumedenie de accidente, multe din ele cu sfârșit tragic.

În urmă cu câteva minute în aceeași intersecție s-au tamponat două automobile, un Renault Scenic și o Dacia Logan. Ambele automobile sunt accidentate sever și nu cunoaștem deocamdată care este starea persoanelor aflate în cele două automobile.

FOTO: facebook.com/gheorghe.comarnitchi

Din câte putem vedea poliția se află deja la fața locului. Vom reveni cu detalii imediat cum aflăm noi informații.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/