(foto) Accidente grave în raionul Sîngerei: un TIR răsturnat pe un drum aflat în reparaţie şi un impact după control pierdut într-o curbă

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Două accidente cu urmări grave s-au produs în ultimele 24 de ore pe teritoriul raionului Sîngerei, la o distanţă de aproximativ 15 km unul de altul.

Primul s-a întâmplat încă în seara zilei de ieri, în jurul orei 20:00, în localitatea Copăceni, pe traseul R-6. Acolo conducătorul în vârstă de 56 de ani al unui autocamion Volvo cu remorcă, care ţinea direcţia din Chişinău spre Bălţi, a intrat pe un sector de drum care se află în reparaţie şi a pierdut controlul volanului în circumstanțe deocamdată necunoscute.

Drept rezultat TIR-ul a fost răsturnat şi a derapat spre gospodăria unui locuitor, deteriorându-i gardul și intrând parţial în curtea sa. Circulaţia pe traseu a fost blocată pentru o perioadă de timp, generându-se un ambuteiaj.

Din fericire nimeni nu a avut de suferit. Camionagiul a rămas teafăr şi nu s-a dovedit că ar fi fost în stare de ebrietate.

Al doilea accident s-a produs în această după amiază pe traseul din direcția satului Vrănești spre satul Iezărenii Vechi, apelul la 112 fiind înregistrat la ora 14:41.

La faţa locului s-a stabilit că un tânăr de 26 de ani, locuitor al raionului Sîngerei, conducând un Renault Megane şi având va pasager un bărbat de 37 de ani şi o femeie de 34 de ani, a pierdut controlul volanului într-o curbă şi s-a ciocnit cu o Honda Civic condusă de un bărbat de 58 de ani, care avea ca pasager un bărbat de 45 de ani.

În urma accidentului rutier toți au avut nevoie de îngrijire medicală şi au fost transportați la Spitalul Raional Sîngerei, în afara de conducătorul automobilului Renault. Acest a fost supus testării alcoolscopice şi rezultatul a fost negativ.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/