(foto) Accident mai neobişnuit lângă Sadova. Un tractorist începător a ajuns sub vehicul după ce l-a răsturnat

Accident mai neobişnuit înregistrat în Moldova. În după amiaza zilei de 28 iunie, salvatorii din raionul Călărași au intervenit în mod de urgență pentru a salva o persoană prinsă sub un tractor. Apelul la 112 a fost recepționat la ora 13:21.

Potrivit informațiilor înregistrate, o persoană a rămas blocată sub tractor pe un câmp în apropierea localității Sadova din Călărași. Ajunși la fața locului angajații IGSU au stabilit că în timpul efectuării lucrărilor agricole, tractorul s-a răsturnat, iar un minor în vârstă de 16 ani a rămas blocat sub cabina acestuia.

Pentru deblocarea băiatului, salvatorii au stabilizat autospeciala, dar și au efectuat lucrări de descarcerare cu ajutorul echipamentului specializat. Minorul a fost evacuat de sub fiarele tractorului în cel mai scurt timp, iar pe parcursul intervenției pompierii au ținut contactul permanent cu victima. La fața locului a fost îndreptat un echipaj de medici.

Tânărul s-a ales cu  diverse traumatisme fiind transportat în stare stabilă pentru ulterioare îngrijiri medicale la spitalul raional. Circumstanțele și cauza incidentului urmează a fi stabilite.

Contactată de AutoBlog.MD, ofiţerul de presă al IGSU, Liliana Puşcaşu, ne-a confirmat faptul că anume minorul conducea tractorul.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/