(foto) Accident nocturn în capitală. Trei tineri duşi la spital, după ce maşina în care rulau a ajuns într-un stâlp

(update) Șoferul implicat în accidentul rutier de pe strada V. Alecsandri din Chișinău se află în stare critică. Despre aceasta a comunicat șeful Departamentului clinic de medicină urgentă. Vasile Șovgur a precizat că starea pasagerului este stabilă, scrie tv8.md

“Doi pacienți sunt la noi. Este vorba despre doi bărbați. Șoferul se află în sala de operații. Sunt implicați chirurgii, urologii și traumatologii. Starea lui este critică. Poli trauma este destul de serioasă. Celălalt pacient este internat în Secția Traumatologie, starea acestuia este stabilă. El s-a ales cu fracturi la mână și picior”.


Accident nocturn grav în capitală, pe strada Vasile Alecsandri. Trei tineri au ajuns la spital după ce au intrat cu maşina într-un stâlp. Apelul la 112 a fost înregistrat la ora 3:39.

Potrivit informaţiilor disponibile în custodia Direcţiei de Poliţie a municipiului Chişinău, la volanul maşinii implicate în accident, de model Toyota Corolla, se afla un tânăr în vârstă de 22 de ani. Acesta ar fi pierdut controlul volanului și ca urmare automobilul a fost proiectat violent într-un stâlp.

Ofiţerul de presă al Direcţiei de Poliţie Svetlana Scripnic ne-a comunicat că în automobil se aflau în total trei persoane: şoferul şi alţi doi pasageri în vârstă de 22 şi 23 de ani. De cealaltă parte, ofiţerul de presă al IGSU Liliana Puşcaşu a declarat pentru AutoBlog.MD că la momentul intervenției pompierilor în maşină se aflau doar două persoane care au avut nevoie de a fi deblocate, semn că al treilea ocupant a putut părăsi vehiculul de sine stătător.

În urma impactului, unul dintre pasageri a primit un traumatism la braţ şi s-a ales cu diverse leziuni corporale, iar conducătorul auto era inconştient. Ambii ocupau locurile din faţă ale maşinii.

La fața locului au intervenit în total trei echipaje de salvatori și pompieri care au deblocat și au evacuat persoanele din autovehicul. După efectuarea lucrărilor de descarcerare, victimele au fost transportate la spital.

Circumstanțele și cauza producerii accidentului urmează a fi stabilite de organele de drept.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/