(video/update) Poliţia ne-a furnizat date preliminare incorecte? Cauza şi momentul accidentului de pe bd. Ştefan cel Mare

(update 19:20) Sub protecţia anonimatului, o persoană care ne urmăreşte ne-a expediat o secvenţă video înregistrată de o cameră de bord, în care se arată momentul accidentului de pe bd. Ştefan cel Mare. Prin aceste imagini s-a dorit a se demonstra inclusiv că datele oficiale declarate de poliţie sunt departe de a fi reale.

Accidentul s-a întâmplat de fapt din cauza vitezei excesive! BMW-ul de culoare neagră, condus cu semnalizatoarele de avarie incluse de către un bărbat, a intrat de fapt dur în spatele acelei KIA, nereuşind să frâneze destul pentru că maşina albastră abia de s-a pornit de la semafor.

Anterior, toate imaginile disponibile arătau automobilul din partea frontală de unde lipsea plăcuţa de înmatriculare cu nr. CQJ 044. Poliţia nu ne-a comunicat că a ridicat-o, semn că ar fi ascuns-o proprietarul maşinii de ochii lumii, o mişcare des întâlnită în rândul celor care s-au pomenit într-o situaţie neplăcută din cauza abaterilor intenționate de la lege.

De notat este că deşi pe bd. Ştefan cel Mare şi Sfânt există mai multe camere de supraveghere, inclusiv în intersecţia cu strada Maria Cebotari şi ulterior cu Serghei Lazo, şoferului i-a fost indiferent de ele şi a călcat acceleratorul până s-a întâmplat ceea ce s-a întâmplat. Cel mai probabil poliţia nu s-a apucat să verifice înregistrările în acel moment, noaptea, iar informaţiile care ne-au fost comunicate s-ar fi bazat doar pe spusele conducătorilor auto implicați, respectiv nişte constatări preliminare.


(9:24, ştire iniţială) Accident nocturn în Chişinău. Şi-a avariat maşina după ce s-a pornit brusc de la semafor şi a intrat în alta

Nu a ţinut mult timp pauza de accidente de la intersecția bd. Ştefan cel Mare cu strada Serghei Lazo, considerată deja în popor una “blestemată”. Un altul s-a întâmplat în noaptea zilei de ieri şi a implicat un sedan business BMW Seria 7 care, după ce a intrat în spatele unei KIA cee’d, a rămas cu partea frontală grav avariată şi cu airbag-urile declanşate.

Interesant însă este cum s-a produs accidentul din noaptea zilei de 11 octombrie. Potrivit datelor care ne-au fost furnizate de Svetlana Scripnic, ofiţerul de presă a Direcţiei Municipale a Poliţiei Capitalei, cele două automobile s-au oprit la culoarea roşie a semaforului (BMW-ul în spatele KIA).

Imediat după ce a fost inclusă culoarea verde, conducătorul BMW-ului a demarat în forţă de pe loc şi a intrat în spatele hatchback-ului albastru. Acceleraţia a fost atât de puternică încât automobilul KIA a fost împins la câţiva metri, oprindu-se între doi stâlpi din cealaltă parte a intersecţiei.

Din fericire persoane traumatizate nu au fost înregistrate în urma incidentului. Şoferul care va fi găsit vinovat riscă o amendă în valoare de 1.500 de lei şi şase puncte de penalizare.

Cmentariile sunt închise

https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/ https://surat.sumbawakab.go.id/upload/