(foto) Accident tragic în raionul Ungheni. O adolescentă a comis o greșeală fatală urcând în mașina unui șofer beat

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Accident grav în raionul Ungheni. Un tânăr de 25 de ani, în stare de ebrietate alcoolică avansată și fără permis de conducere, a derapat cu mașina de pe traseu și a intrat agresiv într-un copac. În rezultat, pasagera de 17 ani din mașina acestuia a decedat la fața locului.

Inspectoratul de poliție din zonă a fost sesizat despre acest accident cumplit aseară, în jurul orei 21:45.

Conform informațiilor oficiale, tânărul conducea un Audi A4 și se deplasa pe traseul G90 Ungheni-Cetireni, din direcția satului Cetireni.

În urma accidentului pasagera a decedat la fața locului. Potrivit news.ungheni.org, aceasta urma să-și sărbătorească majoratul pe 9 februarie.

În rezultatul documentării de către oamenii legii, aceștia au stabilit că persoana de la volan nu avea permis de conducere, iar rezultatul testării alcoolscopice a stabilit o concentrație de alcool în aerul expirat de 0.72 mg/l.

Pe cazul dat a fost inițiat un proces penal pentru stabilirea tuturor circumstanțelor, iar tânărul a fost reținut pentru 72 de ore, deși a fost transportat de către un echipaj SAMU Ungheni la spitalul raional pentru îngrijiri medicale, fiind diagnosticat cu traumă cranio-cerebrală acută închisă, comoție cerebrală, plagă tăiată în regiunea osului temporal stâng, fractura oaselor nazale, etc.

Cmentariile sunt închise