(video) Control pierdut pe traseul Sculeni-Ungheni. Momentul când un Opel zboară de pe carosabil

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Momentul unui accident rutier a fost surprins de o cameră de bord și făcut public pe o rețea de socializare, cu mențiunea că s-a întâmplat cam la 20 de km de vama Sculeni. Am căutat să găsim detalii despre accident și iată ce am aflat.

VIDEO: facebook.com/youknowwhoiam111

Totul s-a întâmplat aseară, 10 decembrie (data și ora camerei nefiind setată corect), pe traseul Sculeni-Ungheni. La fața locului a fost trimis un echipaj al IP Ungheni care a găsit un Opel oprit avariat în decor. Automobilul era condus de un tânăr în vârstă de 23 de ani, locuitor al raionului Florești, care a pierdut controlul volanului din motive deocamdată necunoscute.

Din fericire acesta și alte careva persoane nu au avut de suferit. În stare de ebrietate nu era. Oricum, pe marginea acestui caz a fost inițiată o anchetă pentru stabilirea tuturor circumstanțelor, ne-a confirmat ofițerul superior de presă al IP Ungheni, Cristina Vicol.

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise