(video) La 84 de ani, Ion Țiriac și-a primit al său Mercedes-AMG One

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

În România a ajuns de curând ceea ce ar fi primul și singurul Mercedes-AMG One. Automobilul super sport aparține celebrului afacerist Ion Țiriac. Începând de astăzi poate fi admirat în a sa galerie de la București.

Ion Țiriac a așteptat mașina cinci ani! L-a costat 2.8 milioane de euro, însă valoarea pe piață îi va crește în timp. Aici am descris Mercedes-AMG One în detalii.

Pe scurt trebuie să știți că are motor luat din F1 și e asistat electric, produce în total peste 1000 CP și încă deține cel mai rapid timp de tur pe Nurburgring. Se poate conduce și în mod pur electric. Este capabil de 0-100 km/h în 2.9 secunde și are o viteză maximă limitată la 352 km/h.

Amintim că modelul va exista în 275 de exemplare, iar printre proprietari se numără mai mulți oameni influenți, colecționari și chiar actuali piloți de Formula 1.

Amintim că pentru proprietarii de AMG One a fost valabilă de cumpărat o altă mașină specială, de asemenea găsită în Țiriac Collection: (video/update) Reportaj video şi noi fotografii cu primul Mercedes-AMG GT Black Series P One Edition din România

Cmentariile sunt închise