(foto/video) VW a construit pentru piaţa din India modelul Ameo, un fel de Dacia Logan

Compania Volkswagen a prezentat primul său model din istorie, construit special pentru piaţa auto din India. Modelul compact cu patru uşi a fost numit Ameo şi reprezintă o variantă mai scurtă a sedanului Polo. Automobilul a debutat la expoziţia Auto Expo din oraşul New Dheli.

Gama de motoare include un motor cu trei cilindri pe benzină şi cu un volum de 1.2 litri, care generează 75 de CP, alături de o transmisie mecanică cu cinci rapoarte. De asemenea, va fi disponibil şi un diesel de 1.5 litri, care va putea lucra împreună cu o cutie de viteză manuală sau una robotizată cu şapte rapoarte DSG (oferită opţional).

Lista de dotări cuprinde: ABS, airbaguri frontale, cruise control, oglindă retrovizoare în habitaclu cu posibilitatea de a distorsiona lumina farurilor, spaţiu pentru mănuşi ventilat, parktronic, cameră de supraveghere spate, dar şi un sistem multimedia cu suport Bluetooth şi MirrorLink.

Vânzările vor începe în India în a doua jumătate a acestui an. Potrivit informaţiilor preliminare, preţurile vor balansa între 8.100 şi 12.800 de dolari.

Poţi citi mai jos textul comunicatului:

Poţi vedea mai jos broşura oficială a modelului:

Galerie foto:

Coast line
Coast line

VW-Ameo-interior-press-shots VW-Ameo-light-press-shots VW-Ameo-MirrorLink-press-shots VW-Ameo-music-system-press-shots VW-Ameo-press-shots VW-Ameo-rain-sensor-press-shots VW-Ameo-rear-AC-press-shots VW-Ameo-rear-camera-press-shots VW-Ameo-rear-quarter-press-shots

Icelandic horses on riverside, Hofn, Iceland
Icelandic horses on riverside, Hofn, Iceland

VW-Ameo-taillight-press-shots VW-Ameo-armrest-press-shots VW-Ameo-boot-press-shots VW-Ameo-front-quarter-live-1024x768 VW-Ameo-rear-live-1024x768 VW-Ameo-rear-quarter-angle-live-shot-1024x768 VW-Ameo-rear-quarter-live-shot-1024x768 VW-Ameo-rear-quarters-live-shot-1024x768 VW-Ameo-rear-three-quarter-live-shot-1024x768

Sursa: indianautosblog.com

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/