(foto) Accidente fatale în weekend, pe teritoriul UTA Găgăuzia şi a raionului Cantemir

Niciun weekend fără accidente. Poliţia comunică detalii despre două dintre ele care s-au întâmplat în una şi aceeaşi regiune a ţării – UTA Găgăuzia.

În dimineaţa zilei de 5 august, la ora 10:00, Inspectoratul de Poliţie din Comrat a fost anunțat de un bărbat despre producerea unui acccident rutier pe traseul R-29, în apropierea satului Ferapontievca.

Preliminar s-a stabilit că un automobil de model Opel Vectra, la volanul căruia se afla un bărbat de 37 de ani, a derapat de pe traseu şi a intrat într-un copac de pe marginea carosabilului. Din păcate, în urma impactului șoferul a decedat pe loc.

Tot ieri, însă deja spre miezul nopţii, în jurul orei 23:00, o persoană a decedat după ce s-a izbit cu mașina într-un copac pe traseul M3, între satele Congaz și Beșalma.

Accidentul s-a produs în aceleași circumstanțe: control pierdut al volanului şi proiectare într-un copac de pe marginea carosabilului. La volanul sedanului Toyota Camry se afla un bărbat de 38 de ani.

Iar în raionul vecin, Cantemir, spre dimineaţa zilei de 5 septembrie, în jurul orei 4:30, o persoană necunoscută ce se afla la volanul unei Skoda Fabia a lovit un tânăr de 20 de ani. S-a întâmplat totul în satul Cociulia.

Conducătorul auto a părăsit locul accidentului, iar tânărul, în urma leziunilor corporale primite, a decedat pe loc.

În scurt timp, în urma măsurilor întreprinse de polițiști, șoferul în cauză a fost identificat. Acesta s-a dovedit a fi un bărbat de 32 de ani care a urcat la volan în stare de ebrietate. Testul cu aparatul Drager a arătat o concentrație de 0.84 mg/l de alcool în aerul expirat.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/