(foto) Acum pe orice Porsche 911 se poate comanda interior bi-ton de la Exclusive Manufaktur

Împreună cu designerii de la Centrul de Dezvoltare din Weissach, divizia Porsche Exclusive Manufaktur anunţă că a creat un nou concept de interior pentru modelul Porsche 911. Interiorul tapiţat cu piele dispune de o combinație perfectă de culori, materiale și îmbunătățiri individuale, toate putând fi comandate acum pentru oricare din modelele din seria 911.

Pachetul de echipamente include secţiuni centrale ale tuturor scaunelor din piele matlasată, panouri ale uşilor din piele matlasată, precum și alte ornamente extensive din piele din portofoliul Porsche Exclusive Manufaktur.

“Personalizarea joacă un rol important la Porsche. Aproximativ 90 la sută din toate exemplarele 911 produse sunt personalizate la comanda clienţilor într-o oarecare măsură şi 25% din toate mașinile sunt livrate global, dar nu înainte de a trece prin Exclusive Manufaktur.

Cu noua opțiune “Leather Interior Exclusive Manufaktur”, adăugăm un alt punct culminant în gama noastră, care cuprinde aproximativ 700 de opțiuni. Vom oferi inițial patru combinații de culori şi altele vor urma”, a explicat Alexander Fabig, vicepreședinte Individualization and Classic la Porsche AG.

Interiorul în două tonuri este disponibil în Bordeaux Red/Crayon, Black/Slate Grey, Slate Grey/Iceland Green şi Graphite Blue/Mojave Beige. Noua distribuție a culorilor pune accentul pe formatul de locuri 2+2. Numeroasele cusături decorative, precum și cusăturile încrucișate de pe volan sunt în culoarea contrastantă respectivă, asigurând un concept general inovator și coordonat.

Alte detalii atent concepute includ inscripţia în relief Porsche Exclusive Manufaktur pe capacul compartimentului de depozitare din tunelul central, Porsche Crest în relief pe tetiere, precum și nişte inserţii Race-Tex pe elementele prin care se trag centurile de siguranţă pe montanţi (doar în coupeuri).

Preluarea articolelor de pe www.autoblog.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației, iar în cazul portalurilor informaționale trebuie indicat și linkul direct (ACTIV) la sursă în lead. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu redacţia AutoBlog.MD. Materialele de pe www.autoblog.md sunt protejate de Legea 139 privind dreptul de autor și drepturile conexe, inclusiv de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova. De către cititori, like-urile şi share-urile articolelor SUNT SALUTATE!

GALERIE FOTO:

Vezi şi:

https://autoblog.md/foto-porsche-lanseaza-oficial-optiunea-pentru-modelul-911-pe-care-a-aratat-o-inca-acum-un-an-cu-usile-inchise/

(foto) Porsche arată opţiunile Exclusive Manufaktur pentru noul Taycan, inclusiv jantele-i cele mai scumpe

(foto) Porsche revoluționează scaunele sportive prin intermediul procesului de imprimare 3D

Cmentariile sunt închise