(foto) Anunţul zilei: În România a apărut în vânzare un Bugatti Chiron

0

Un anunţ de vânzare a unui hipercar Bugatti Chiron, anunţ mai neobişnuit pentru ţările din regiunea noastră, a apărut pe unul dintre cele mai populare portaluri de oferte auto din România.

Vânzătorul îl propune la comandă şi l-a catalogat ca fiind second hand, având la bord înregistrați deja 500 km.

În descrierea anunţului se mai menţionează că automobilul sport de lux cu 1.500 de CP este produs în anul 2018 şi este înregistrat în Germania. O simplă căutare pe mobile.de ne-a făcut să găsim aceeaşi maşină scoasă la vânzare de către un dealer german, la un preţ “uşor mai accesibil”.

Specificațiile îi sunt:

  • Culoare exterior: Full Carbon Blue Royal
  • Culoare interior: Italian Red
  • Exterior full carbon
  • Interior carbon package
  • Jante diamond cut de model Caractere (opţionale) cu finisaj Le Pation
  • Culoare etriere de frână: Italian Red
  • Tip scaune: Comfort cu reglaje electrice
  • Centuri de siguranţă în Italian Red
  • Inserţii pe scaune, cusături contrastante şi broderii pe tetiere în culoare Beluga Black

Preţul maşinii este de 2.900.000 sau 3.451.000, fără sau cu TVA inclus. Vânzătorul mai spune că este posibilă o achiziție intracomunitară fără TVA sau cu finanțare în sistem Leasing (exclusiv societăților plătitoare de TVA).

Maşina se va livra în România în termen de 15 zile de la comandă, fiind folosit un transport cu platformă închisă. Prețul include toate serviciile de import!

Preluarea articolelor de pe AutoBlog.MD se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației, iar în cazul portalurilor informaționale trebuie indicat și linkul direct (ACTIV) la sursă în lead. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu redacţia AutoBlog.MD.

Materialele de pe AutoBlog.MD sunt protejate de Legea 139 privind dreptul de autor și drepturile conexe, inclusiv de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova.

De către cititori, like-urile şi share-urile articolelor SUNT SALUTATE!

Vezi neapărat:

https://autoblog.md/video-documentar-cum-fost-construit-noul-bugatti-chiron/

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata