(foto) Ăsta e cel mai tare Land Rover Defender 110 care poate fi cumpărat acum în Moldova. Iată de ce

Această maşină poate fi numită pe bună dreptate cel mai tare Land Rover Defender 110 care poate fi cumpărat în momentul de faţă în Moldova. O adevărată maşină de teren, o legendă şi de ce nu, chiar una de colecţie, reieşind din starea în care este şi dacă va fi păstrată aşa în următorii ani!

Vânzătorul spune despre SUV că este un Defender 110 produs în anul 2013 şi procurat din Germania. Sub capotă are un motor turbo diesel de 2.2 litri, cu patru cilindri şi 16 supape, care produce 122 CP şi 360 Nm de cuplu. Cutia de viteze îi este una manuală în şase trepte (cu demultiplicator), iar sistemul de tracţiune în mod evident unul integral.

Garda la sol a maşinii este de 314 mm (până la osii 250 mm), iar înălţimea vadurilor de apă prin care poate trece fără probleme este de jumătate de metru. Exemplarul în cauză mai este dotat cu un cârlig de remorcare şi asta înseamnă că poate tracta greutăţi de până la 3.5 tone. Portbagajul de pe acoperiş poate transporta până la 150 de kg, în timp ce scara ataşată în spatele caroseriei poate suporta o greutate similară.

Din fotografiile ataşate în anunţ se poate observa că maşina este echipată pe larg cu o mulţime de accesorii din uzină, toate care au pregătit-o pe deplin pentru escapade în off-road şi nu numai (corpuri de iluminat adiţionale, elemente de protecţie a farurilor, un bullbar, un troliu integrat, un snorkel, apărătoare de noroi, scaune frontale profilate şi altele). Vânzătorul mai menţionează că în afară de ceea ce vedeți în imagini, în prețul SUV-ului sunt incluse multe alte dotări precum: cort pe acoperiș, un set suplimentar de roţi cu jante şi anvelope pentru off-road, etc.

Defender-ul are un parcurs actual de 44.000 de km. Suma de bani cerută în schimb este de 64.000 de euro.

Preluarea articolelor de pe www.autoblog.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației, iar în cazul portalurilor informaționale trebuie indicat și linkul direct (ACTIV) la sursă în lead. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu redacţia AutoBlog.MD. Materialele de pe www.autoblog.md sunt protejate de Legea 139 privind dreptul de autor și drepturile conexe, inclusiv de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova.

Vezi şi:

(video) FRANKFURT 2019: Premieră mondială – Noul Land Rover Defender, definiţia unei maşini pentru off-road

https://autoblog.md/video-noul-land-rover-defender-in-namibia-imagini-pe-care-trebuie-sa-le-vezi/

(video) Off-Road până la Stejarul lui Ștefan cel Mare cu Land Rover Defender

(video) Un mare fan al jucăriilor Hot Wheels i-a dat o altă viaţă unui Land Rover Defender

https://autoblog.md/video-drag-race-ce-poate-un-land-rover-defender-cu-motor-v8-pe-langa-o-honda-civic-type-r/

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/