(video) Novitec propune program de tuning pentru modificarea exclusivistului McLaren Elva

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

De zeci de ani, Novitec a rafinat cele mai exclusiviste automobile din lume. Cu soluții selecte de personalizare pentru McLaren Elva, un supercar construit în doar 149 de exemplare, Novitec își demonstrează acum din nou poziția de vârf în domeniul rafinamentului auto de înaltă calitate.

Roadsterul britanic fără parbriz și acoperiș este propulsat de un motor twin-turbo de 4.0 litri, cu opt cilindri, care generează după ieșirea din atelierul german 919 CP și un cuplu maximal de 888 Nm. Acest lucru duce la cifre fenomenale de accelerație și la o viteză maximă de peste 330 km/h.

Faceţi cunoştinţă cu primul proiect al Novitec din 2023.

Caracteristici cheie:

  • Amintim că standard, această maşină a fost livrată cu un V8 twin-turbo montat în spatele scaunelor, care produce 815 CP și un cuplu de 800 Nm. Novitec propune trei kituri de performanță pentru model: toate variantele implică instalarea unui modul NOVITEC N-TRONIC, care modifică unitatea de control electronic, aplicând setări speciale pentru injecție și aprindere și, de asemenea, intervenind în controlul electronic a presiunii de supraalimentare.
  • Suplimentar, a fost dezvoltat un sistem de evacuare de înaltă performanță, special adaptat acestui motor. Reduce presiunea din spate a gazelor de eșapament și este complet izolat termic. Efectul izolator poate fi optimizat în continuare cu aur fin (proba 999). Acest lucru reduce temperaturile din compartimentul motorului, ceea ce are un efect pozitiv asupra livrării maxime de putere și aduce beneficii durabilității.
  • Noile elemente adaugă 104 CP şi 88 Nm de cuplu, pentru un total de 919 CP generaţi la 7.100 rpm şi 888 Nm la 6.300 rpm. De pe loc şi până la 100 km/h, cu noile forţe, poate accelera în doar 2.7 secunde. După mai puţin de patru secunde se atinge 200 km/h. Viteza maximă depășește 330 de km/h.
  • În timp ce caroseria sa cu aerodinamică activă rămâne neatinsă, Novitec împreună cu Vossen au dezvoltat o combinație personalizată de anvelope/jante cu diametre de 20 și 21 de inchi.
    • Jantele MC3 sunt produse folosind tehnologia de forjare și prelucrare de ultimă generație și utilizează în mod optim spațiul disponibil sub arcurile roților. Acestea au șapte spițe gemene care se extind până la marginea exterioară și un prezoane centrale.
    • Jantele exclusive vin în 72 de variante de culori diferite și oferă, de asemenea, o gamă de finisaje de suprafață – periat sau lustruit.
    • Puntea frontală are jante de mărimi 9Jx20 cu anvelope de înaltă performanță de dimensiuni 255/30 ZR 20. Pe puntea din spate sunt anvelope 325/25 ZR 21 şi jante 12Jx21 cu aspect concav pentru o aderență remarcabilă.
  • Arcuri sport Novitec scad garda la sol a maşinii cu aproximativ 20 de milimetri. Centrul de greutate redus face ca manevrabilitatea să fie și mai dinamică.
  • Interiorul se personalizează la cerere, fiind folosită cea mai fină Alcantara şi culori la alegere limitate doar virtual.

GALERIE FOTO:

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/