(galerie foto/video) McLaren şi MSO au pregătit o livrea Gulf admirabilă pentru exclusivistul Elva

Un alt debut la Goodwood SpeedWeek! Producătorul de supercaruri de lux McLaren Automotive a marcat premiera lui McLaren Elva cu o temă (livrea) Gulf pregătită de MSO, marcând astfel o relaţie reînnoită dintre McLaren și marca Gulf Oil. Acesta este un alt exemplu al modului în care desenele din istoria cursei McLaren inspiră clienții moderni ai mărcii.

McLaren și Gulf au confirmat recent un nou parteneriat care reînnoiește o uniune istorică între cele două mărci, una care a luat naștere în anii 1960, un deceniu când ambele companii au făcut primele incursiuni în motorsport. 

Branding-ul Gulf a apărut pe mașinile Can-Am, de Formula 1 și Indy Car ale McLaren din 1968 până în 1973. Două decenii mai târziu, exemplare McLaren F1 GTR, conduse de echipa GTC, au purtat faimoasa livrea în cursele GT globale, inclusiv Le Mans.

În cadrul noului parteneriat, clienții McLaren Automotive vor avea ocazia să-şi pună pe maşinile personalizate de MSO o astfel de livrea (nu sunt autocolante, ci vopsea). Cel mai recent, un McLaren Senna GTR LM a fost personalizat în mod similar.

https://www.facebook.com/119601618083835/posts/3624090844301544/

Amintim că noul McLaren Elva (815 CP) este un speedster exclusivist care a fost anunţat practic acum un an în urmă, iniţial limitat la 399 de exemplare. Ulterior, în această primăvară s-a decis la nivelul conducerii companiei ca această cifră să fie plafonată la 249, ca un mijloc de sporire a valorii modelului rar, dar şi în urma părerilor clienţilor care s-au expus că maşina trebuie să fie şi mai exclusivă.

Mai nou însă, la 21 septembrie, s-a anunţat că numărul a fost redus la doar 149 de exemplare din cauza producţiei restricţionate din cauza pandemiei de COVID-19. Acest lucru va face Elva una dintre cele mai exclusiviste mașini McLaren produse vreodată, a doua după Speedtail (106 exemplare).

Cu livrările de Elva începute din acest an, MSO a finalizat deja caietul de sarcini al primelor mașini și este în discuții cu clienții pentru a crea vopsele şi livrele care mai de care. Rezultatul va fi o flotă de maşini de colecţie, fiecare cu o identitate unică. Respectiv, două Elva identice nu vor exista!

Iată câteva exemple, cu sau fără fibra de carbon, din care este făcută caroseria, la vedere:

Cmentariile sunt închise

https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/ https://surat.sumbawakab.go.id/upload/