(foto) Atenţie! Un cititor AutoBlog.MD şi-a spart anvelopa şi janta la ieşirea din Măgdăceşti

Un cititor AutoBlog.MD ne-a expediat în această după amiază un mesaj la adresa redacţiei şi ne-a comunicat despre ce i s-a întâmplat astăzi dimineaţă, spre atenţia tuturor celorlalţi participanți la trafic! Ataşăm conţinutul în original.

“Am citit ştirea recentă de pe site-ul dvs, precum că la intrarea în satul Măgdăcesti există riscul ca să rămâi cu roţile sparte şi nu era să cred, dar eu singur am trecut prin aşa ceva. Azi dimineața la ora 7:30, la ieșirea din satul Măgdăceşti, direcția spre Chișinău, în apropiere de benzinăria din zonă, am avut ghinionul să prind într-o anvelopă nişte obiecte de metal care până la urmă să-mi deterioreze semnificativ janta și anvelopa.

Interesant este că în timp ce schimbam roata la mașină cu cea de rezervă, cu 20 de minute mai târziu, o autocisternă care transporta combustibil a avut aceeași soartă. I-a explodat o anvelopă în mijlocul drumului şi au zburat așchii de la carcasa de protecție. TIR-ul a fost parcat la staţia PECO din apropiere.

Sper ca aşa evenimente nu se vor mai întâmpla pe drumurile naționale”.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/