(foto) Avanpremieră: Noul flagship al coreenilor Genesis G90

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Genesis a dezvăluit oficial noua generaţie a modelului G90 în primele imagini oficiale care îi prezintă designul exterior. Aceasta este prima schimbare completă a modelului după faceliftul din 2018.

Numele G90 urmează schema de nomenclatură a mărcii, unde G vine de la Genesis, iar 90 spune că este flagship-ul mărcii coreene.

Caracteristici cheie ale exteriorului:

  • Aspectul lui G90 este cea mai elegantă interpretare a filozofiei de design a mărcii (Athletic Elegance) de până acum, prezentând un vehicul emblematic capabil să ofere experiențe cu adevărat luxoase.
  • Designul frontal al modelului constă dintr-o nouă grilă Crest și faruri elegante Two Line, care se aseamănă cu emblema mărcii. Crest Grille duce aspectul luxos al lui G90 la nivelul următor cu finisajul său Layered Architecture, care este compus din două modele G-Matrix stratificate unul peste altul pentru a crea un efect tridimensional.
  • Farurile Two Line, situate pe ambele părți ale grilei, au cele mai subțiri lămpi puse vreodată pe un model Genesis. Liniile subțiri ale farurilor sunt create prin încrucișarea lentilelor luminilor de zi (DRL) cu faza scurtă, alimentată de tehnologia Micro Lens Array (MLA).
  • Statutul lui G90 de limuzină de lux de primă clasă este cimentat și mai mult cu Clamshell Hood, un singur panou care combină capota și aripile pentru a elimina golurile din panouri și pentru a crea o impresie elegantă, aerodinamică. Această eleganță este, de asemenea, întruchipată în logoul de pe capotă, aplicat cu tehnica decorativă Guilloché, care este cu aproape 80% mai subțire decât se vedea pe emblemele anterioare.
  • Când este privită din lateral, linia parabolică pornește de la capotă și curge către portbagaj, fiind elegant neîntreruptă. Caroseria rafinată și voluminoasă mai prezintă nişte Athletic Power Lines de pe aripile din jurul roților, proiectând putere și dinamism.
  • Lămpile combinate din spate Two Line – elemente cheie ale limbajului de design Genesis – sunt alungite de-a lungul spatelui, cu inscripții Genesis plasate concis între ele. Elemente funcționale, cum ar fi spaţiul pentru plăcuța de înmatriculare, diverși senzori și luminile de marșarier, au fost plasate în partea de jos pentru a se asigura că spatele oferă un aspect curat și luxos.
  • Noul Genesis G90 va exista în continuare şi într-o versiune cu ampatament alungit (+190 mm). Portierele-i posterioare vor fi mai lungi, va propune mai mult spaţiu pentru ocupanţii locurilor din spate şi un set de jante exclusive de 20 inci cu decoraţiuni cromate. În plus, elementele care înconjoară ferestrele și montantul B sunt finisate în crom, iar designul barelor de protecţie este individual faţă de cele ale modelului standard cu ampatament scurt.

Odată cu G90, Genesis intenționează să-și extindă prezența pe segmentul de limuzine de lux pe piețe selectate de pe tot globul. Genesis G90 nu este în prezent programat să fie pus în vânzare în Europa, dar dezvăluirea acestui nou flagship oferă o intenție clară pe piața premium, evidențiind dedicarea pentru materiale de calitate superioară și design luxos.

Cmentariile sunt închise

https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/ https://surat.sumbawakab.go.id/upload/