in , , ,

(video) Un nou accident dur în intersecţia Dacia-Hristo Botev-Trandafirilor. O şoferiţă a fost dusă la spital

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram!
Le puteţi şi comenta acolo ;)

Intersecție periculoasă sau problematică? Din nou a avut loc în această după amiază un accident la intersecţia bd. Dacia cu strada Hristo Botev – Trandafirilor. Impactul a creat dificultăţi în circulaţie, însă nu asta a fost cel mai grav, ci duritatea contactului dintre cele două automobile, fapt care a dus la spitalizarea unei persoane.

Contactată de AutoBlog.MD Natalia Stati, ofiţer de presă a Direcţiei Municipale a Poliţiei Capitalei, ne-a comunicat că poliţia a fost sesizată despre cele întâmplate la ora 12:30. La faţa locului s-a stabilit că au fost accidentate două automobile de marcă Renault.

Unul dintre cele era condus de un şofer în vârstă de 28 de ani, iar al doilea de către o şoferiţă în vârstă de 34 de ani. Preliminar se poate spune că se face vinovat tânărul care nu a cedat trecerea automobilului care se deplasa pe drumul cu prioritate. La faţa locului a fost solicitată o ambulanţă care au preluat-o pe şoferiţă (gravidă apropo) şi au transportat-o la spital.

În dependenţă de toate circumstanțele care urmează a fi stabilite, dar şi leziunile cu care s-a ales femeia, va fi luata o hotărâre conform legislației în privinţa persoanei vinovate de cele întâmplate.

FOTO: facebook.com/Руслан Иваныч

Авария Христоботева- Дачия

Gepostet von Tatiana Macovei am Sonntag, 18. Oktober 2020

Gepostet von Marina Hadzhikova am Sonntag, 18. Oktober 2020

Виадук Дачия

Gepostet von Аля Серебрякина am Sonntag, 18. Oktober 2020

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video prin secţiunea Contact, pe pagina noastră de Facebook sau la adresa [email protected], iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Vezi şi:

Iti place articolul?