În timpul filmărilor Mission: Impossible 7 lui Tom Cruise i s-a furat maşina cu lucruri personale

Celebrul actor Tom Cruise a devenit victima hoţilor de maşini. A rămas fără un BMW X7 pe care îl utiliza pentru deplasări.

Această mașină nu era a sa personală, ci i-a fost furnizată pe durata filmării peliculei Mission: Impossible 7, care au loc acum în Marea Britanie. The Sun scrie că automobilul a fost rapid găsit, dar actorul a pierdut mai multe valize cu obiecte personale.

Colaj: thesun.co.uk

SUV-ul a fost furat dintr-o parcare situată lângă un hotel. Mai mult, actorul însuși și bodyguardul său (care avea rolul şi de şofer) se aflau literalmente la câteva minute de mers pe jos. Dintr-un motiv necunoscut SUV-ul nu a fost lăsat într-o parcare păzită, dar cel mai interesant este că hotelul e situat lângă departamentul de poliție local.

Când s-a aflat despre furtul BMW-ului, reprezentanța locală a mărcii i-a oferit prompt actorului o altă maşină. Nu de alta, dar se ştie că BMW este un partener pe termen lung al francizei Mission: Impossible.

Automobilul a fost găsit la scurt timp datorită senzorilor de geolocalizare instalați în el. Însă bagajele lui Tom Cruise au dispărut, fiind vorba despre mai multe valize cu lucruri foarte scumpe.

Hoţii încă nu au fost găsiţi, dar poliția locală se bazează foarte mult pe înregistrările de pe camerele de supraveghere. Aceştia au folosit scanere pentru a clona semnalul cheii-breloc şi astfel au putut să descuie SUV-ul rapid şi de la distanţă.

Vezi şi: (video) Mare atenţie! În Moldova devine populară spargerea maşinilor cu ajutorul scanerelor

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/