(foto) Carlex Design pregăteşte câteva ediţii limitate pentru Rolls-Royce Cullinan. Vezi cum arată prima

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Polonezii de la Carlex Design au decis să atragă atenţie şi modelelor din gama actuală a mărcii Rolls-Royce. Decizia poate părea una ciudată, cunoscându-se că posibilitățile de personalizare a acestor maşini din fabrică sunt limitate doar de imaginaţia proprietarilor, însă probabil atelierul îşi va căuta clienţi printre cei care deja au “obosit” de cum le arată automobilul.

Şi începe cu noul Cullinan, primul SUV al mărcii britanice, pentru care se pregătesc trei ediţii limitate. Prima ni se prezintă astăzi şi ne este una cunoscută. Ediţia Yachting a fost anterior lansată pentru modele precum Mercedes-Benz G-Class, Land Rover Defender, Range Rover Vogue, Mercedes-Benz GLS şi X-Class.

Caracteristici cheie:

  • Ediţia limitată prevede vopsirea caroseriei în două tonuri, în stilul unui iaht, cu o linie mediană specifică. De la jumătate în jos, toate panourile de caroserie sunt vopsite manual într-o nuanţă argintie, aplicându-se şi un finisaj periat, realizat la fel manual. Partea superioară este de culoare neagră.
  • În combinaţie se oferă jante din aliaj personalizate, cu o formă uşor concavă, care măsoară 22 de inchi în diametru.
  • În interior, scaunele frontale sunt remodelate, împodobite cu piele perforată într-o nuanţă albă, dar şi decorate cu motive în relief.
  • Cele două scaune individuale din spate sunt doar retapiţate cu pielea perforată.
  • Volanul este împodobit cu piele perforată şi primeşte la exterior un inel din lemn natural.
  • Planșa de bord, consola centrală, cotierele și panourile ușilor sunt decorate suplimentar cu piele, după caz texturată, într-o nuanţă maro contrastantă. Tavanul şi montanţii se acoperă cu Alcantara.
  • În locul unor covoraşe de podea se montează panouri din lemn lăcuit.
  • Sub capotă sau la alte părţi componente ale şasiului nu se intervine.

Noul stil al acestui SUV generos este proaspăt, ușor și marin. Ediția Yachting va cuceri cu siguranță inimile fanilor luxului și spiritului marin însorit.

Preţul transformării se discută separat cu fiecare client real interesat.

Cmentariile sunt închise

https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/ https://surat.sumbawakab.go.id/upload/