(foto) Cât de bine arată un Porsche Panamera Turbo S E-Hybrid în culoarea Carmine Red

Pe paginile portalului Autogespot, cunoscut pentru numeroasele fotografii cu maşini exclusive pe care le întruneşte, a apărut o galerie de poze în care a fost surprins noul model Porsche Panamera Turbo S E-Hybrid într-o culoare exclusivă.

Vezi şi: (foto) Primul Porsche Panamera Turbo S E-Hybrid a fost înmatriculat în Germania

Până acum, navigând pe paginile acestui “depozit” imens de fotografii, au fost imortalizate astfel de maşini în culori albe, gri, negre sau derivate din acestea, însă iată că cel mai recent în faţa camerelor, pe una din străzile oraşului german Aichtal, a strălucit un exemplar Turbo S E-Hybrid în culoarea specială Carmine Red.

Potrivit informaţii furnizate de configuratorul oficial, în Germania, preţul acestei culori speciale este de 3.891 de euro.

Vezi şi: (video) S-a oferit să transporte oameni cu o Panamera Turbo, iar la ce a urmat nu s-a aşteptat nimeni

Nuanţa se combină de minune cu mai multe inserţii de culoare neagră de pe caroserie, dar şi cu jantele de 21 de inci care de asemenea se numără printre cele mai scumpe – 1.779 de euro.

Orice culoare nu a-i alege pentru un Porsche Panamera Turbo S E-Hybrid etrierele frânelor vor râmâne mereu vopsite într-o culoare verde deschisă pentru ca astfel cea mai puternică versiune Panamera să fie recunoscută imediat.

Amintim că Porsche Panamera Turbo S E-Hybrid are un preţ de start în Moldova de 170.000 de euro.

Vezi mai multe: (video) Premieră mondială: Porsche anunță cea mai puternică Panamera – Turbo S E-Hybrid! Avem prețurile pentru Moldova

Sursă foto: Autogespot

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/