(foto) Ce viteză ar fi avut oare? Lângă Soroca un şofer a zburat de pe traseu într-o pădure la distanţă de câţiva zeci de metri

0

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Accident violent la Soroca. Un BMW s-a răsturnat la intrarea în satul Iorjnița, după ce șoferul acestuia nu ar fi respectat limitele de viteză și a pierdut controlul volanului.

Potrivit poliției, conducătorul auto este un tânăr de 26 de ani, locuitor al satului Cureșnița Veche din raionul Soroca. Acesta a fost testat cu aparatul Drager și s-a constatat că avusese 0.03 mg/l vapori de alcool în aerul expirat.

Bărbatul a avut nevoie de îngrijiri medicale, fiind transportat la Spitalul Municipal Soroca. Oamenii legii urmează să stabilească toate circumstanțele producerii accidentului.

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video prin secţiunea Contact, pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata