Un Lexus căutat de INTERPOL, cât pe ce să intre în ţară. A fost descoperit la vama Leuşeni

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Ieri seara, polițiștii de frontieră de la vama Leuşeni au depistat în cadrul controlului un automobil dat în urmărire internațională de către autoritățile italiene. Conform sarcinii INTERPOL, mașina de model Lexus NX a fost indisponibilizată până la clarificarea situației.

În punctul de trecere a frontierei, pentru autorizarea trecerii frontierei de stat, pe sensul de intrare în R. Moldova, s-a prezentat un bărbat cu dublă cetățenie (MDA/ROU) în vârstă de 37 de ani. Acesta conducea un microbuz cu remorcă, pe aceasta din urmă fiind transportat crossoverul fabricat în 2018.

În timpul verificării actelor de călătorie și a celor pe mijloacele de transport, polițiștii de frontieră au semnalat că autoturismul figurează în baza de date INTERPOL, ca fiind căutat de către autoritățile Republicii italiene. La moment nu se ştie exact dacă a fost furat, cercetările continuând.

Cetățeanului i s-a permis intrarea în Moldova, însă fără acest “bagaj”, până la stabilirea tuturor circumstanțelor și luarea unei decizii legale pe fapt.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/