(foto) Cel mai ieftin Lucid Air poate fi acum comandat

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Într-un final, după cum a promis din start, Lucid Motors introduce cea mai accesibilă interpretare a sedanului electric Air. Noul Lucid Air Pure RWD, cu tracţiune spate doar, are să ofere o autonomie de până la 675 km în ciclul american EPA. Astfel, cel mai accesibil Air depăşeşte autonomia oricărei alte maşini electrice de la orice altă marcă nu ar fi.

Air Pure RWD este cea mai aerodinamică mașină aflată în prezent în producție, cu un design exterior elegant și sportiv. Interiorul său luxos și spațios, care se inspiră din designul modern Midcentury, prezintă materiale de calitate susținute durabil. Vine cu jante la 19 inchi în anvelope 245/45R19 Pirelli P Zero All-Season Plus.

Tehnologia EV proprie care schimbă jocul înseamnă că Air Pure are libertatea de a merge pe distanțe mai lungi cu încredere și de a petrece mai puțin timp la încărcare, adăugând până la 241 km în mai puțin de 12 minute prin încărcare rapidă continuă sau suficientă energie pentru a parcurge 322 km în 17 minute. Încărcătorul de bord are o capacitate AC de 19.2 kWh, iar puterea maximă de încărcare suportată este de 250 kWh.

Un motor electric inovator, proiectat și fabricat in-house de Lucid, oferă performanțe silențioase, orientate către șofer. Agregatul produce 430 CP şi 550 Nm, suficient pentru a accelera sedanul până la 97 km/h în 4.5 secunde.

Cu un nou pachet de baterii unic pentru Air Pure RWD (88 kWh) – cel mai compact pachet de baterii creat de Lucid până în prezent – ocupanții scaunelor din spate își pot întinde picioarele și se pot bucura de spațiu asemănător limuzinei, în timp ce portbagajul şi nişa de sub capotă pot stoca toate bagajele și uneltele pentru o familie de patru persoane.

Air Pure RWD are un preț de start de 77.400 de dolari în SUA și este foarte bine echipat.

Standard oferă Apple CarPlay, un cockpit din sticlă curbată de 34 de inchi (rezoluţie 5K), scaune frontale încălzite, cu memorie şi reglabile electric în 12 poziţii, iluminare strălucitoare pe timp de noapte datorită farurilor LED Micro Lens Array brevetate de Lucid, suita de sisteme de asistenţă DreamDrive şi mediul digital Lucid UX cu actualizări periodice de software şi navigaţie.

Standard mai este una din nouă culori pentru caroserie: o nuanţă albă sau neagră. Acoperişul este integral din aluminiu, fără vreo secţiune din sticlă. Opţionale sunt jante de 20 inchi. Tapiţeria standard este Mojave PurLuxe, opţională fiind pielea Santa Cruz. Sistemul audio Surreal Sound standard include nouă difuzoare.

GALERIE FOTO:

Cmentariile sunt închise