(foto) Chiar de 1 aprilie, un britanic şi-a procurat un Ferrari 488 GTB şi a mers cu el doar trei kilometri

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Un accident comic, să spunem aşa, a avut loc chiar în ziua de 1 aprilie în comitatul Derbyshire din Anglia. Un proaspăt posesor de Ferrari 488 GTB nu s-a bucurat mult timp de el imediat după achiziţie, asta pentru că a făcut un accident. A reușit să-l conducă doar 3.2 kilometri.

Din câte se pare, automobilistul nu a putut face față temperamentului agresiv al supercarului cu 670 CP, iar pe un drum a intrat în contact cu o bordură şi un parapet. Toată partea frontală a avut de suferit, iar reparaţiile vor costa.

După cum a precizat Departamentul de Poliție Rutieră din Derbyshire, nimeni nu a fost rănit în accident şi cele relatate în postare nu reprezintă o glumă de 1 aprilie.

Un Ferrari 488 GTB poate fi găsit în Marea Britanie cu până la 250.000 de lire sterline. Produs în perioada anilor 2015-2020, această maşină cu motor montat central (V8 twin-turbo de 3.9 litri), în spatele scaunelor pasagerilor, are tracțiune spate.

Vezi şi:

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/