in , ,

(foto) Chișinău: A pierdut controlul volanului și a intrat într-un camion ce transportă carburant

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram!
Le puteţi şi comenta acolo ;)

Încă un accident matinal a fost înregistrat de poliție în Chișinău același minut cu cel de pe bd. Decebal! Conform informațiilor, în dimineața zilei de astăzi, la ora 5:52, poliția a fost sesizată prin intermediul serviciului unic 112, precum că, la intersecția str. Balcani cu Durlești, s-a produs un accident rutier cu tamponare în obstacol.

În urma documentării, polițiștii au stabilit că șoferul de 19 ani a unui VW Transporter i-a pierdut controlul, a derapat de pe carosabil și a intrat pe teritoriul unei stații PECO, acolo unde a fost la un pas de a se produce o explozie. Vehiculul a intrat în spatele unui camion cu cisternă dedicată transportului de carburanți!

În urma impactului a avut de suferit mai multe traumatisme tânărul în cauză, fiind transportat la spital, unde i-au fost prelevate probe biologice, pentru a stabili dacă se afla sau nu sub influența alcoolului ori a altor substanțe psihotrope. Alți participanți la trafic nu au fost implicați în accidentul rutier.

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video prin secţiunea Contact, pe pagina noastră de Facebook sau la adresa [email protected], iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!