(foto) Chișinău: O mașină a fost furată dintr-un garaj subteran, hoțul mergând cu ea prin trei porți

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

(update) Am aflat că este vorba despre o Toyota Highlander de ultimă generație. Mașina este disponibilă oficial în Republica Moldova și se poate procura din showroomul mărcii din Chișinău pentru minimum 50.470 de dolari.


În adresa redacției colegilor de la Agora au fost expediate câteva fotografii ce arată și descriu urmările unui furt de mașină. Totul s-a întâmplat în sectorul Ciocana din Chișinău. Hoțul a reușit să pătrundă cumva într-un garaj subteran, să pornească mașina și să șteargă putina.

Și dacă a putut intra prin trei porți, a ieșit cu automobilul tot prin ele, cu forța!

Cazul relatat de Agora.md ne-a stârnit curiozitatea de a afla ce anume a prădat hoțul. Am contactat Poliția Capitalei și iată ce detalii am aflat.

Ofițerul de presă Svetlana Scripnic ne-a comunicat că a fost inițiată o cauză penală pentru jaf! Cazul a avut loc duminică, 31 martie, ziua-n amiaza mare! Luat din garaj a fost un automobil de marcă Toyota, însă modelul nu l-am putut afla.

Un bănuit a fost deja reținut și a primit arest preventiv pe un termen de 30 de zile. Este vorba despre un tânăr de 22 de ani. Nu cunoaștem dacă tipul are vreo legătură cu automobilul și proprietarul său. Mașina a fost recuperată.

Apropo, în această situație, furtul a fost unul fictiv până la urmă, iar plângerea la poliție a fost retrasă: (video) S-a furat din parcarea unui faimos complex locativ din Chişinău un Mercedes-AMG E 63 S

Cmentariile sunt închise