(video) Detalii despre furtul unei mașini dintr-un garaj subteran din Chișinău, hoțul mergând cu ea prin trei porți

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Detalii oficiale despre incidentul care a avut loc acum o lună, când o Toyota Highlander a fost furată dintr-un garaj subteran din sectorul Ciocana al capitalei.

Poliția a fost sesizată despre cele întâmplate de un bărbat de 46 de ani. Acesta a comunicat că pe timp de zi i-a fost sustrasă mașina în valoare de 60.000 de euro. Aceasta se afla într-un garaj subteran!

Ca urmare a măsurilor de investigație întreprinse de polițiști, automobilul a fost depistat avariat tocmai în apropierea raionului Strășeni.

Totodată a fost identificată și persoana care a sustras mijlocul de transport. S-a dovedit a fi un tânăr de 23 de ani din capitală. Anterior a mai fost cercetat penal pentru diverse infracțiuni.

A fost pornită o cauză penală pentru jaf, iar tânărul a fost arestat pentru 30 de zile. Conform legii penale, persoana vinovată de asemenea infracțiune riscă închisoare de la 5 la 7 ani.

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise