(foto) Cinci noi Mercedes-Benz G 500 au fost scoase deja la vânzare!

Abia dezvăluit acum câteva zile la Salonul Auto de la Detroit, în compania actorului Arnold Schwarzenegger, noul Mercedes-Benz G-Class poate fi deja cumpărat! Un dealer din Germania a scos la vânzare nu o maşină şi nici două, ci tocmai cinci!

Producţia în masă a noului Gelandewagen încă nu a început şi respectiv nici unul din aceste exemplare nu poate fi cumpărat direct acum. Mai exact, dealerul Hollmann International oferă persoanelor interesate locuri de frunte în coada uriaşă de comenzi preliminare. Achitând acum, clienţii vor beneficia nu numai de unele dintre primele maşini ieşite de pe linia de producţie, ci şi de un timp foarte redus de livrare.

Astfel, toate cele cinci maşini de teren sunt de model G 500 L şi au practic aceleaşi dotări. Diferă doar culoarea caroseriei şi culoarea sau tipul tapiţeriei folosite la interior. Preţul variază între 112 şi 121 de mii de euro fără TVA.

SUV-urile pot fi expediate în orice ţară de pe glob, iar clientul are posibilitatea de a-şi reconfigura SUV-ul comandat dacă îl aranjează dotările.

De exemplu, acest G 500 vopsit în culoarea DESIGNO Mystic Blue Metallic, cu tapiţerie Designo Leder Nappa Classicrot/Schwarz, inserţii din lemn şi jante AMG de 20 de inci este unul dintre cele mai scumpe.

Lista de dotări include: pachet de asistenţă la condus, pachet anti furt, pachet Stainless Steel, pachet Parking cu camere video la 360 de grade, scaune Active Multicontour, AMG Line Design, Exclusive Interior Plus, iluminare ambientală, cârlig de remorcare cu stabilizator, scrumieră, sistem audio Burmester Surround, suspensie adaptivă, pachet divertisment pentru pasagerii spate, grilă radiator cu elemente cromate, faruri MULTIBEAM LED, volan multifuncţional îmbrăcat în piele şi lemn, trapă, scuturi de protecţie a dedesubtului şi ecran panoramic pentru planşa de bord.

Apropo, o simplă căutare pe portalul mobile.de ne arată că mai există câţiva dealeri care au apelat la o astfel de metodă de vânzare, însă cele cinci maşini oferite de Hollmann International sunt considerate ca fiind printre primele care vor ajunge la clienţii obişnuiţi.

Amintim că noul Mercedes-Benz G-Class va fi lansat oficial pe piaţă în luna iunie a acestui an şi va avea un preţ de start în Germania de 107,040.50 euro.

Vezi toate detaliile despre el şi cum a fost organizat evenimentul de prezentare: (video) Detroit 2018: Premieră mondială – Noul Mercedes-Benz G-Class

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/