(foto) Cod Roşu de performanţă! Noul Shelby GT500 CR este o ediţie limitată cu aproape 1320 CP

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Premiera noii generaţii Ford Mustang este aproape, iar băieţii de la Shelby American au decis să mai introducă o maşină până atunci. Compania a transformat modelul său experimental Shelby GT500 „CODE RED” într-o ediție de producție limitată cu până la 1.320 de cai putere! Este pentru prima dată în istoria sa când a făcut aşa ceva.

„Shelby American a construit versiuni experimentale de ultimă oră ale lui Shelby GT500 de când modelul a fost lansat în 1967. În timp ce aceste bancuri de testare pentru inovare nu au devenit niciodată mașini de producție la acea vreme, ele au ajutat la îmbunătățirea vehiculelor noastre. Pentru prima dată în istoria noastră de 60 de ani, transformăm o mașină experimentală într-un vehicul de ediție limitată. Cererea enormă de o ediție CODE RED este o oportunitate de a ne demonstra capacitățile, precum și potențialul enorm al minunatului Shelby GT500 al Ford Motor Company ca un performer dedicat în linie dreaptă.”

Joe Conway, CEO Shelby American

Celebrele mașini experimentale „EXP” au inclus Green Hornet, Super Snake, Little Red și un twin turbo CODE RED din 2008. GT500 Super Snake de la Shelby din ’67 avea un motor de curse de 7.0 litri, în timp ce Green Hornet era un hardtop experimental din ’68 folosit pentru a testa injecția de combustibil și suspensia spate independentă. Little Red din 1967 a avut două superchargere gemene și o serie de alte inovații.

Caracteristici cheie:

  • Shelby GT500 CODE RED este prima mașină twin-turbo de ediție limitată oferită de Shelby American.
  • La baza proiectului este un Ford Mustang Shelby GT500 de ultimă generaţie, însă în loc de al său compresor mecanic au fost instalate două turbocompresoare.
    • V8-ul de 5.2 litri a fost reproiectat pentru a mai avea un sistem de alimentare dublă cu combustibil, compatibil şi cu benzină de curse cu cifră octanică mare, un sistem diferit de management, o răcire mult mai bună şi multe altele.
  • Motorul produce peste 1.000 de CP şi 1.058 Nm dacă arde benzină americană cu cifră octanică 93 sau 1.320 CP şi 1.356 Nm dacă foloseşte combustibil E85, compus în mare parte din etanol.
  • CODE RED este mult mai mult decât un simplu upgrade al sistemului de propulsie. Include, de asemenea, un pachet widebody cu jante noi, anvelope, osii, suspensie modificată, interior, insigne, capotă din fibră de carbon și multe altele.
  • Automobilul nu este unul street legal, deci va putea fi utilizat doar pe circuite. Vor fi construite câte zece pe baza maşinilor din gama anului 2020, 2021 şi 2022. Este disponibil pentru clienţi de la nivel internaţional.

Costul transformării este de $209.995 şi nu include maşina pe care trebuie să o aducă în atelier persoana interesată.

Loader Loading…
EAD Logo Taking too long?
Reload Reload document
| Open Open in new tab

GALERIE FOTO:

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/