(foto) COVID-19 şi statul acasă nu e motiv de parcat oriunde se cade. Lecţia primită de un şofer

0

„Războiul” dintre vecini continuă în curţile de bloc din Chişinău. Chiar în curtea unuia dintre membrii echipei AutoBlog.MD, din sectorul Ciocana al capitalei, un şofer s-a trezit cu o surpriză pe maşină peste noapte. Cineva dintre vecini i-a pus pe automobil mai multe pungi cu deşeuri pentru că nu încăpeau în tomberon?

Să fim serioşi, acestea puteau fi puse la urma urmei lângă el, însă cu răutatea şi indiferenţa unor moldoveni nu te poţi pune. Lecţia dură a fost încasată de şoferul în cauză pentru că a blocat accesul maşinii de la salubritate care ridică tomberoanele. De regulă, dacă un astfel de autovehicul nu poate fi poziţionat corespunzător, gunoierii se întâmplă să treacă mai târziu, ori să nu se mai întoarcă la el deloc, ceea ce va duce la generarea unui miros insuportabil timp de o altă săptămână.

În plus, posesorul maşinii de model FIAT Tipo a mai fost pedepsit astfel pentru că a lăsat-o chiar în uşa blocului şi nu prea există spaţiu de manevră pentru aceleaşi mame cu cărucioare de exemplu. Oricum, acţiunile unuia sau mai multor vecini care s-au ocupat de asta s-ar putea întoarce împotriva lor, asta dacă automobilistul va decide să-i depisteze şi să-i acţioneze în judecată pentru posibila zgâriere a suprafeţei caroseriei cu obiecte sau resturi ascuţite ce se pot găsi în aceste pungi.

Preluarea articolelor de pe www.autoblog.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației, iar în cazul portalurilor informaționale trebuie indicat și linkul direct (ACTIV) la sursă în lead. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu redacţia AutoBlog.MD. Materialele de pe www.autoblog.md sunt protejate de Legea 139 privind dreptul de autor și drepturile conexe, inclusiv de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova.

Vezi şi:

(foto) Atenţie, vecini răutăcioși! Cum a fost pedepsit un locatar care a blocat cu maşina accesul celor de la salubritate

(foto) Atenţie, vecini răutăcioși! Cum a fost pedepsit un locatar care a blocat cu maşina accesul celor de la salubritate

(foto) Încă o stație de încărcare a mașinilor electrice sau hibride în Chișinău

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata