(foto) De necrezut! În Moldova se dă la schimb un BMW pe 200 tone de porumb

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Un anunţ auto mai neobişnuit şi original ne-a atras atenţia, motiv pentru care am decis şi noi să-l “promovăm” 🙂 Se caută un nou posesor pentru un BMW Seria 7 F01 facelift. În schimb se acceptă fie bani, fie… porumb, mult porumb.

Descrierea anunţului pare a fi o glumă, însă autorul ne-a dat asigurări că nu este. Într-adevăr, alternativ celor 35.000 de euro se ia în considerare schimbul cu o cantitate de 200 tone de porumb! Se menţionează că dacă există o astfel de ofertă, persoana în cauză este gata chiar să-i asigure transportarea.

Automobilul se află în Bălţi. Este înregistrat pe o întreprindere şi în caz de tranzacție cu succes se eliberează o factură în mod oficial.

Revenind la automobilul propriu-zis, un 740d cu tracţiune integrală, din datele disponibile aflăm că a fost produs în 2013 şi are un parcurs de 180.000 de km.

A fost procurat prin intermediul dealerului oficial de la Chişinău şi este un exemplar destul de păstrat, care nu necesită nicio investiţie. Este propulsat de un turbo diesel de 3.0 litri cu şase cilindri în linie (313 CP/630 Nm).

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/