(foto) Două automobile cu moldoveni au fost implicate într-un accident în România. Află cum s-a produs

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Un accident cu implicarea mai multor concetățeni s-a produs vineri seară pe DN 17, în satul Valea Putnei din comuna Pojorâta (județul Suceava).

Cinci dintre răniți au ajuns la spital, trei dintre ei fiind copii. Trei dintre răniți au fost transferați ulterior la Spitalul Județean Suceava, o situație mai complicată fiind cu o femeie care era suspectă de fractură de bază de craniu, notează Monitorul de Suceava!

Din cercetările poliției rezultă că, în jurul orei 21:50, un șofer moldovean în vârstă de 42 de ani, care conducea un Audi pe direcția dinspre Valea Putnei spre Câmpulung Moldovenesc, nu a adaptat viteza și nu a fost atent la trafic, intrând in coliziune cu un TIR care era oprit pe banda de circulație din cauza unor defecțiuni la cutia de viteze.

Un al doilea șofer din Republica Moldova, care venea din spate cu un BMW, nu a oprit nici el la timp și a intrat Audi, fiind împins mai mult sub remorca autotrenului. Nimeni dintre conducătorii auto implicaţi nu fusese beat. Din fericire, toate persoanele au fost găsite conștiente.

Cmentariile sunt închise