(foto) Două Land Rover Defender se dau acum la un preţ de sub 60000 de euro! Vezi oferta

Land Rover Moldova anunţă despre o ofertă specială pentru două exemplare Defender de ultimă generaţie. SUV-urile sunt în stoc şi se oferă acum la un preţ promoţional, semnificativ mai mic decât ar costa în realitate.

Oferta săptămânii este valabilă pentru maşini în echipare S şi cu motoare turbo diesel de 2.0 litri sub capotă (200 CP/430 Nm). Unul dintre ele este finisat într-o culoare metalizată pentru caroserie şi are câteva accesorii opţionale precum praguri fixe şi apărătoare de noroi.

În rest, vehiculele de teren sunt practic identice în dotări. Ambele dispun de sistem Terrain Response, suspensie pneumatică, diferenţial electronic activ, faruri LED, anvelope off-road, cârlige de remorcare, volan şi parbriz încălzit, senzori de parcare, sistem de navigaţie, etc.

Lista completă de bunuri şi sumele de bani cerute în schimb le puteţi consulta mai jos. Iar pentru detalii nu ezitaţi să apelaţi la nr. de telefon (+373) 22 578 920!

Vezi şi:

https://autoblog.md/foto-cel-mai-scump-land-rover-defender-110-a-ajuns-in-moldova-iata-cat-costa-masina-aproape-complet-dotata/
https://autoblog.md/video-am-testat-noul-land-rover-defender-in-off-road-prin-cele-mai-frumoase-locuri-din-nordul-tarii/
https://autoblog.md/foto-video-test-drive-noul-land-rover-defender-britanicul-care-se-simte-perfect-in-moldova/

Cmentariile sunt închise