(video) Chişinău: Momentul când un vitezoman intră în spatele unei maşini oprite la semafor

0

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram!
Le puteţi şi comenta acolo 😉

Momentul unui accident rutier, care s-a produs la intrarea în capitală, pe bd. Dacia, a fost surprins de o cameră de bord a unui conducător auto care se deplasa pe o bandă alăturată. Un şofer nu a putut frâna la timp şi suficient pentru a se opri la semafor aşa cum au făcut alţii, motiv pentru care a lovit din spate un alt automobil.

Iată ce afirmă posesorul imaginilor video:

Solicitată pentru o reacţie, Poliţia Capitalei ne-a confirmat producerea accidentului. Conform ofiţerului de presă Svetlana Scripnic, acesta a fost înregistrat la ora 15:25. Şoferul cu VW a lovit o Dacie, dar a părăsit locul accidentului la scurt timp după coliziune. Careva persoane traumatizate nu au fost.

Șoferul care a fugit urmează a fi identificat și tras la răspundere atât pentru comiterea accidentului, cât şi pentru părăsirea locului producerii acestuia.

VIDEO: facebook.com/Ivan Ivanovici
VIDEO: Vlad Platovschi

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video prin secţiunea Contact, pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata